Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Rodions Kurucs: Mums vairs nav, ko zaudēt - cīnīsimies līdz galam

Latvijas basketbola izlase pirms Pasaules kausa finālturnīra necerēja uz iekļūšanu ceturtdaļfinālā, tāpēc tagad tai vairs nav, ko zaudēt, uzreiz pēc vēsturiskās uzvaras pār Brazīliju sarunā ar Sporta Avīzi un portālu Delfi teica valstsvienības spēlētājs Rodions Kurucs.

Latvijas izlase svētdien Džakartā ar 104:84 uzvarēja Brazīliju un jau savā debijas Pasaules kausā iekļuva ceturtdaļfinālā, kur mūsējo pretinieki būs Vācijas vai Slovēnijas basketbolisti.

"Nereāli, tas ir kosmoss - Latvija sasniegusi labāko astotnieku pasaulē. Pirms turnīra mūsu galvenais mērķis bija tikt ārā no grupas, tomēr mēs gan tikām ārā, gan tagad esam vēl tālāk," emocionāli teica Kurucs. "Šodien sākumā viņi atrada brīvus metienus, bet tad mēs to izrunājām un tālāk jau bija labāk, sākām vairāk kustināt bumbu. Un es nevaru nepieminēt [Andreju] Gražuli - viņš nospēlēja fenomenāli. Kā viņš spēlēja aizsardzībā, kā iemeta brīvos metienus, kāda viņam bija pārliecība. Tas ir nereāli! Viņš ļoti labi cīnījās aizsardzībā un pēc tam mēs viņu apbalvojām ar brīviem punktiem zem groza un brīviem tālmetieniem , jo viņu garie vispār nebija mobili, ko ļoti labi izmantojām."

"Uz šo spēli gājām ar noskaņojumu, ka mājās vēl nebrauksim. Tagad vienu dienu atpūtīsimies un cīnīsimies tālāk. Man pašam šodien bija pamaz spēka, bet domāju, ka tiku galā ar savu aizsardzības uzdevumu [pret Jagu Santušu]. Pēc spēles Brunu Kabukla gribēja ar visiem kauties - es viņam teicu, ja gribi, sit, bet es došu pretī. Nobijās," stāstīja Kurucs. "Tagad mums vairs nav, ko zaudēt, iesim tālāk un cīnīsimies līdz galam. Viena brīvdiena ļoti noderēs, lai varētu maukt tālāk."

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi