Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +24 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Šmits: Parādījām, ka varam spēlēt ar šādām komandām un neatpaliekam no viņiem

Latvijas basketbola izlase trešdien Pasaules kausa ceturtdaļfinālā ar Vāciju parādīja, ka var spēlēt ar šāda līmeņa komandām un neatpaliek no viņiem, pēc zaudējuma sarunā ar žurnālistiem teica valstsvienības uzbrucējs Rolands Šmits.

Jau ziņots, ka Latvijas basketbola izlase trešdien Pasaules kausa ceturtdaļfinālā ar 79:81 zaudēja Vācijai, finālturnīrā neturpinot cīņu par ceļazīmi uz Parīzes olimpiskajām spēlēm. 

"Ļoti sāpīgs zaudējums, bet uzskatu, ka spēle bija laba. Beigās nedaudz pietrūka, taču esmu priecīgs par komandu, jo cīnījāmies un parādījām, ka varam spēlēt ar šādām komandām un neatpaliekam no viņiem," teica Šmits.

"Spēle bija ļoti fiziska, nekur brīvi zem groza bez kontakta nevarēja ieiet. Taču arī mēs spēlējām fiziski un cīnījāmies," turpināja basketbolists.

Ceturtajā ceturtdaļā Latvijas basketbolisti atspēlējās no 14 punktu deficīta un pēdējās sekundēs varēja izraut uzvaru, ja vien tiktu realizēts tālmetiens. "Mums rokas nekad nenolaižas, esam pierādījuši, ka šādās situācijās cīnāmies līdz pašām beigām," uzsvēra Šmits.

Jo īpaši pirmajā puslaikā latviešiem izdevās ierobežot pretinieku meistarīgo saspēles vadītāju Denisu Šrēderu, kurš realizēja tikai četrus no 26 metieniem no spēles. "Protams, ka viņš ir ātrs un var aiziet garām, bet ar komandas aizsardzību diezgan labi to izdarījām," atzina Šmits.

Nākamās divas spēles Latvijas izlase aizvadīs ceturtdien un sestdien, finālturnīra noslēgumā cīnoties par piekto vai septīto pozīciju. Ceturtdien pusfinālā par 5.-8.vietu pretiniece būs Itālija.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi