Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Štālbergs ceļgala traumas dēļ nepalīdzēs Latvijas basketbola izlasei

Basketbolists Artūrs Štālbergs ceļgala traumas dēļ nepalīdzēs Latvijas izlasei atlikušajos Eiropas čempionāta (EČ) kvalifikācijas turnīra mačos, vēsta Latvijas Basketbola savienība (LBS).

25 gadus vecais uzbrucējs ceļgala savainojuma dēļ izlaida vairākas pārbaudes spēles un nepiedalījās pirmajos trijos EČ kvalifikācijas turnīra mačos. Atveseļošanās process rit lēnāk nekā prognozēts, tāpēc tuvākajās nedēļās Štālbergs laukumā vēl nevarēs doties.

Valstsvienībā liepājnieks debitēja pērn, un līdz šim aizvadījis 15 spēles, kurās guvis 44 punktus. Štālbergs piedalījās 2009.gada Eiropas čempionāta finālturnīra trīs spēlēs.

Latvijas komandas ierindā palikuši trīspadsmit basketbolisti: Jānis Strēlnieks, Rinalds Sirsniņš, Edgars Jeromanovs, Ingus Bankevics, Mareks Jurevičus, Dairis Bertāns, Rihards Kuksiks, Ernests Kalve, Kaspars Bērziņš, Rolands Freimanis, Ronalds Zaķis, Raitis Grafs un Andrejs Šeļakovs, kurš arī nav spēlējis pirmajās trīs spēlēs.

Jau ziņots, ka Latvijas izlase kvalifikācijā viesos ir zaudējusi Melnkalnei un Izraēlai, bet savā laukumā pārspējusi Itāliju. Nākamā spēle Aināra Bagatska trenētajai komandai būs sestdien "Arēnā Rīga" pret Somiju.

Turnīra tabulā pa divām uzvarām ir Melnkalnes un Izraēlas komandām, pa vienai uzvarām un diviem zaudējumiem Latvijai un Itālijai, bet Somija ir zaudējusi abās spēlēs.

Pēc divu apļu cīņām trīs kvalifikācijas grupu labākās komandas, kā arī divas labākās otro vietu ieguvējas, iegūs ceļazīmes uz 2011.gada Eiropas čempionāta finālturnīru Lietuvā. Nākamās sešas komandas par vēl vienu ceļazīmi cīnīsies papildu kvalifikācijas turnīrā 2011.gada augustā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi