Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Štelmahers: Jāatceras, ka esam BBL čempioni

Aizvadītās sezonas Baltijas Basketbola līgas (BBL) labākajai vienībai Ventspils gaidāmajā līgas kausa izcīņā, kas šajā nedēļas nogalē tiek aizvadīta Lietuvas pilsētā Ķēdaiņos, jāatceras, ka tā ir Baltijas čempione, sacensību mājaslapā citēts komandas galvenais treneris Roberts Štelmahers.

BBL kausa izcīņu Ventspils sestdien uzsāks ar pusfināla maču pret Igaunijas vicečempioniem TU/Rock, bet fināls un cīņa par trešo vietu norisināsies svētdien. Otrā pusfinālā savā starpā spēkosies divas Lietuvas komandas - laukuma saimnieki Ņevežis un Prienu TonyBet.

"Centīsimies parādīt savu labāko sniegumu, un mums ir jāatceras, ka esam BBL čempioni, un tas, ka mums tituls ir jāizstāv," atklāja Štelmahers. "Komandas sastāvā esam paturējuši tos basketbolistus, kuri vēlējās šeit palikt un tas ir svarīgi - strādāt ar spēlētājiem, kuri tiešām Ventspils klubā vēlas spēlēt."

Ventspilnieku galvenais treneris izteicās, ka vēlas, lai komanda spēlē uz aizsardzību tendētu basketbolu un būtu agresīva abos laukuma galos.

"Šajā kausā sagaidu trīs lietas no komandas - vienotu garu, nesavtību un pozitīvu attieksmi," sacīja Štelmahers.

Visus BBL kausa mačus tiešraidē būs iespējams vērot kanālā Viasat Sport Baltic (VSB).

BBL kausa izcīņa notiks sesto reizi. 2008.gadā Rīgā notikušajā turnīrā uzvarēja Lietuvos rytas, bet 2009.gadā Kauņā triumfēja Žalgiris. Savukārt pēc tam divus gadus turnīrs risinājās Tartu, pie triumfa tiekot vietējai Rock un VEF Rīga komandām. Pērn turnīrā triumfēja mājiniece Rakveres Tarvas komanda no Igaunijas, kas finālā ar latviešiem Raiti Grafu, Māri Ļaksu un JuriuUmbraško sastāvā pieveica Latvijas vienību Liepājas Lauvas.

Kā ziņots, par pērnās sezonas BBL čempioniem kļuva Ventspils komanda, kļūstot par pirmo Latvijas komandu, kas ieguvusi titulu. Pagājušā bija pirmā sezona, kad BBL turnīrā nespēlēja spēcīgākie Lietuvas klubi un Latvijas čempioni VEF Rīga.

Jaunā BBL sezona startēs 6.oktobrī.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi