Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Strēlnieks traumas dēļ nevarēs ilgstoši palīdzēt CSKA komandai

Latviešu basketbolists Jānis Strēlnieks traumas dēļ nevarēs ilgstoši palīdzēt Maskavas CSKA komandai, līdz ar to arī nebūs iespējama viņa nākšana talkā Latvijas izlasei 2021.gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas spēlē.

Strēlnieks traumu guva piektdien ULEB Eirolīgas mačā pret Atēnu Panathinaikos komandu.

Kā ziņo CSKA, Strēlnieks savainojis kreisās kājas augšstilba aizmugurējo muskuli. Līdzīgu traumu viņš guva pērn 2019.gada Pasaules kausa kvalifikācijas cikla izšķirošajā spēlē pret Melnkalni, šī savainojuma dēļ priekšlaicīgi noslēdzot iepriekšējo sezonu.

CSKA informē, ka Strēlnieks ilgstoši nevarēs palīdzēt komandai un atveseļošanās procesu izies kluba bāzē. Viņa atgriešanās laiks tiks noteikts pēc rehabilitācijas procesa starpposmu rezultātiem.

Kā pirms mēneša raidījumam Basketstudija 2+1 atklāja valstsvienības ģenerālmenedžeris Artūrs Štālbergs, Latvijas izlase nav zaudējusi cerības uz Strēlnieka palīdzību vienā no divām februārī gaidāmajām Eiropas čempionāta kvalifikācijas spēlēm. Tiesa, pēc piektdien gūtā savainojuma diezgan droši var teikt, ka Strēlnieks februārī nevarēs palīdzēt izlasei. To apstiprinājis arī viņa aģents Artūrs Kalnītis.

"Strēlnieks izlaidīs vairākas nedēļas, jo ir atjaunojis 2018.gada februāra izlases spēlē gūto savainojumu. Nepiedalīsies atlases spēlēs pret Bosniju un Bulgāriju, kas notiks šī gada februārī," tviterī raksta Kalnītis.

Strēlnieks šajā sezonā 16 Eirolīgas spēlēs vidēji guvis 8,5 punktus, izcīnījis 1,8 atlēkušās bumbas un veicis 2,4 rezultatīvas piespēles. Vienotajā līgā viņam 11 dueļos ir caurmērā 8,1 punkts, 1,1 atlēkusī bumba un 1,9 rezultatīvas piespēles.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi