Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Ventspilī 1.augustā norisināsies Raita Silarāja kauss 3x3 basketbolā

Biedrība Ball for Society sadarbībā ar Ventspils Tehnikumu jau sesto gadu pēc kārtas Ventspilī organizē sporta pasākumu Raita Silarāja kauss 3x3 basketbolā , kas 1. augustā no plkst. 11.00 norisināsies Ventspils Tehnikuma stāvlaukumā (Ventspilī, Saules ielā 15), portālu Diena.lv informēja pasākuma organizatori.

Turnīra nosaukums ir tapis par godu nozīmīgai personai Ventspils un Latvijas basketbolā – Raitim Silarājam. Viņš savā panākumiem bagātajā trenera karjerā trenējis Latvijas valstsvienības kadetu izlases, ilgus gadus strādājis par basketbola treneri sporta skolā Spars, kā arī bijis vēsturē pirmais BK Ventspils galvenais treneris.

Organizatori norāda, ka pasākuma galvenais mērķis ir veicināt veselīgu un aktīvu dzīvesveidu sabiedrībā, popularizēt 3x3 basketbolu, sacensību garu un veselīgu konkurenci jauniešu, un sporta entuziastu vidū. Rast iespēju ikvienam ventspilniekam, Ventspils viesiem un viņu ģimenēm brīvā un sportiskā gaisotnē pavadīt dienu pašā pilsētas centrā. Turnīrā laipni aicināts pieteikties ikviens sporta entuziasts.

Turnīram reģistrēties iespējams sūtot komandas pieteikumu (Vecuma grupa, komandas nosaukums, spēlētāju vārds/uzvārds, dzimšanas gads un kontakttālrunis) uz e-pastu [email protected].

Komandu reģistrācija turnīram noslēdzas 30. jūlijā plkst. 24.00. Turnīra dienā reģistrēties vairs nevarēs.

Turnīrs norisināsies vīru un dāmu konkurencē, četrās vecuma grupās.

Dāmas

U14 (2006. gads un jaunākas)
U16 (2004. gads un jaunākas)

Vīri

U11 (2009. gads un jaunāki)
U14 (2006. gads un jaunāki)
U16 (2004. gads un jaunāki)
OPEN

Dalības maksa turnīrā- pret ziedojumu, visi no dalības maksas iegūtie līdzekļi tiks ziedoti kādam bērnam ar īpašām vajadzībām.

Pasākuma aktualitātes un jaunumus meklē šeit.

Pasākums notiks visas dienas garumā, tā uzmanības centrā būs 3x3 basketbola turnīrs, kurā vīru un dāmu konkurencē sacentīsies komandas 4 dažādās vecuma grupās. Paralēli turnīram notiks arī Skills challange jeb veiklības un meistarības konkurss, kā arī 3 punktu metienu konkurss. Skatītājiem būs iespēja iesaistīties dažādās aktivitātēs un tikt pie vērtīgām balvām. Īpaši ierīkotā bērnu stūrītī mazākajiem pasākuma apmeklētājiem būs iespēja jautri pavadīt laiku un tikt pie balvām. Pasākuma norises vietā darbosies āra kafejnīca BurgerBārs, par muzikālo pavadījumu visas dienas garumā parūpēsies DJ Ron Artie.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi