Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Ventspils basketbolisti Tallinā pārspēj Igaunijas vicečempioni

Ventspils sestdien Pafbet Latvijas-Igaunijas Basketbola līgas (LIBL) regulārajā čempionātā svinēja pārliecinošu uzvaru Tallinā.

Latvijas-Igaunijas līgas čempione Ventspils viesos ar 105:84 (24:20, 31:19, 32:17, 18:28) pārspēja ziemeļu kaimiņu vicečempioni Tallinas Kalev/TLU.

Uzvarētāju rindās 21 punktu guva Māris Gulbis, 17 punkti Veslijam Vašpunam, double-double - 16 punkti un desmit atlēkušās bumbas - Raienam Luteram, 14 punkti Ronaldam Zaķim, 11 punkti un astoņas rezultatīvas piespēles - Timotijam Neokartesam Šortsam, bet desmit punkti un septiņas atlēkušās bumbas - Jānim Bērziņam.

Mājiniekiem nedaudz vairāk nekā 27 minūtēs deviņus punktus sakrāja Mareks Jurevičus. Viņš realizēja divus no trim divpunktu un vienu no četriem trīspunktu metieniem, kā arī divus no trim soda metieniem.

Rezultatīvākais mājinieku rindās ar 23 punktiem, astoņām atlēkušajām bumbām un sešām rezultatīvāam piespēlēm bija Karls-Johans Lips.

Maču abas vienības sāka ar nodevu helikoptera avārijā bojā gājušā Kobes Braienta piemiņai, pārtērējot spēles noteikumos noteikto laika limitu. Pirmo grozu viesu rindās guva Zaķis, bet viesi apliecināja, ka jau ar pirmajām izspēlēm ir nolēmuši nepieļaut nekādas vaļības. Vadībā mājinieki tā arī šajā mačā netika, bet desmit punktu pārsvaru ventspilnieki sasniedza vien otrās ceturtdaļas beigās.

Ventspils komanda ar 15 uzvarām 20 dueļos ir ceturtajā vietā, bet Tallinas vienība ar sešiem panākumiem 21 cīņā saglabāja desmito vietu.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi