Laika ziņas
Šodien
Sniegs
Rīgā 0 °C
Sniegs
Otrdiena, 23. aprīlis
Jurģis, Juris, Georgs

Visockis-Rubenis: ASV basketbolistiem bija milzīgs fiziskais pārsvars

ASV basketbola izlasei Pasaules U-19 kausa mačā pret Latviju piederēja milzīgs fiziskais pārsvars, norādīja komandas galvenais treneris Artūrs Visockis-Rubenis.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka Latvijas izlase trešdien Pasaules kausa astotdaļfināla mačā ar rezultātu 66:116 (15:30, 16:29, 7:36, 28:21) kapitulēja vienaudžiem no ASV.

"Pretiniekiem bija milzīgs fiziskais pārsvars, ko viņi mērķtiecīgi lika lietā, agresīvi spēlējot aizsardzībā un izmantojot iespējas uzbrukumā. Kad spiediens mazinājās un varējām spēlēt klasisko pieci pret pieci basketbolu, pēdējo ceturtdaļu pat uzvarējām," Latvijas Basketbola savienība (LBS) citē Visocka-Rubeņa teikto.

"Vēlos paslavēt Edvardu Mežuli, kura ieguldījums neatspoguļojas statistikā, tāpēc, iespējams, paliek nenovērtēts, bet viņš paveic milzīgu darba apjomu, cementējot komandas aizsardzību. Paldies puišiem par cīnīšanos līdz galam, bet tas ir vājš mierinājums," norādīja treneris.

Turnīra turpinājumā Latvijas basketbolisti cīnīsies par 9.-16. vietu. Pirmajā mačā piektdien būs jāspēlē ar spēles Krievija - Ķīna zaudētājiem.

"Tagad jāizvēdina galvas un jāsāk turnīrs no jauna. Noteikti varam uzlabot sniegumu un cīnīties, lai sasniegtu pēc iespējas augstāku vietu noslēguma tabulā," teica Visockis-Rubenis.

Izlases par pasaules čempionāta godalgām cīnās Iraklijā, kas atrodas uz Krētas salas. Turnīrs norisināsies līdz svētdienai.

U-19 Pasaules kausa izcīņā puišu konkurencē Latvija pārstāvēta trešo reizi. 1999.gadā tika izcīnīta devītā vieta, bet 2011.gadā Rīgā - desmitā pozīcija.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Daugaviņš: Kluba sezonas beigas bija vilšanās

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Kaspars Daugaviņš pirmdien sarunā ar žurnālistiem sacīja, ka sezonas izskaņa klubā bija liela vilšanās, jo neizdevās izcīnīt čempionu titulu.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi