Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +15 °C
Apmācies
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Nike Riga Run būs iespējams startēt arī bez laika kontroles

Līdz Baltijā lielākajam sporta labdarības pasākumam"Nike Riga Run" atlicis mazāk kā mēnesis - tas ir pietiekami, lai kādai no četrām sacensību disciplīnām sagatavoties paspētu arī iesācēji. Šogad "Nike Riga Run" organizatori piedāvā dalībniekiem startēt sacensībās arī bez laika kontroles, vēsta organizatori. 

Lai ikviens "Nike Riga Run" labdarības idejas piekritējs varētu komfortabli startēt pasākumā un mazāk pārliecinātiem dalībniekeim piedalīšanās prieku neaizēnotu domas par sportiskiem rezultātiem, organizatori šogad  piedāvā jaunumu - startēt arī  bez laika kontroles.  

Sandijs Pinkulis, SIA „Sportland” Pārdošanas un mārketinga vadītājs: „Šis ir viens no veidiem kā iedrošināt ikvienu – pat ja dalībnieks nejūtas pārliecināts par savām spējām, augstāk par uzstādīto sportisko rezultātu tiks novērtēta dalība pasākumā, lai kopīgiem spēkiem sasniegtu mūsu mērķi – arvien vairāk cilvēku pievēršot aktīvam dzīvesveidam, vienlaikus palīdzot fonda Ziedot.lv projektam Mazajām sirsniņām”. 

Ja dalībnieks nolēmis piedalīties sacensībās bez laika kontroles, tas nozīmē, ka tā laiks netiks ne mērīts, ne arī publicēts rezultātu tabulā. Iespēja startēt bez laika kontroles tiks piedāvāta visās 4 Nike Riga Run 10 km disciplīnās: skriešanā, nūjošanā, skrituļslidošanā un rollerslēpošanā. Reģistrēties disciplīnām bez laika kontroles var arī visos  Nike un Sportland veikalos, kā arī www.nikerigarun.lv. 

"Nike Riga Run" organizatori atgādina, ka ikviens sporta entuziasts tiek gaidīts bezmaksas sagatavošanās treniņos profesionālu treneru vadībā. Treniņi pirmdienās (skriešanā) plkst.18:30 notiek Uzvaras parkā, otrdienās un ceturtdienās (skriešanā, nūjošanā, iešanā, rollerslēpošanā un skrituļslidošanā) plkst. 19.00 Mežaparkā.

Ikvienam nūjošanas interesentam Mežparkā ir iespēja iznomāt nūjošanas nūjas un bez maksas izmēģināt dažādus Nike skriešanas testa apavus. Nodarbību laikā Mežparkā darbojas arī bērnu laukums, kur auklītes gādībā iespējams atstāt bērnus, lai vecāki varētu pilnvērtīgi nodoties sportam.

Papildus informācja
Nike Riga Run ir lielākais sporta labdarības pasākums Latvijā, kur visi ieņēmumi no dalības maksām tiek novirzīti labdarībai – organizācijas Ziedot.lv projektam Mazajām sirsniņām. Pasākuma sauklis “Palīdzi skrienot!” vislabāk raksturo Nike Riga Run ideju: piedaloties palīdzēt sev, rūpējoties par savu veselību, tajā pašā laikā sniedzot atbalstu bērniem, kam liegts kustību prieks. Projekta ietvaros kopā četros gados savākti 40 000 LVL. Plašāka informācija par Nike Riga Run gaidāmo pasākumu ir pieejama interneta vietnē  www.nikerigarun.lv.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bertāns: Vēlos spēlēt, un Dubaijā to varēs darīt

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns, kurš pagājušajā nedēļā pievienojās Adrijas līgas jaunpienācējai Apvienoto Arābu Emirātu (AAE) klubam "Dubai", komandu papildinājis, lai atkal varētu izb...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi