Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +15 °C
Apmācies
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Aicina piedalīties tradicionālajā labdarības sporta pasākumā Nike Riga Run

Šogad aprit pieci gadi, kopš notiek Baltijā lielākais sporta un labdarības pasākums Nike Riga Run. Līdz gada emocionālākajiem startiem atlikušas vien divas dienas un ikvienam vēl ir iespēja pievienoties tiem 7000 dalībniekiem, kuri jau reģistrējušies kādā no deviņām disciplīnām, vēsta rīkotāji.

13.septembra vakarā ar bērnu un 10 km nakts skrituļslidojumiem tiks atklātas Nike Riga Run sacensības. Bērni plkst. 19 startēs galvenajā alejā (Ostas prospekts), savukārt 10 km skrituļslidotāji startēs nakts skrituļslidojumā, kuram starts tiks dots plkst. 21 Mežaparka Lielajā estrādē un kurā par specefektiem un noskaņu rūpēsies profesionālās skaņas un gaismas tehnikas veikals Discomania. Vakara noslēgumā ikviens dalībnieks un pasākuma apmeklētājs aicināts kopīgi nosvinēt Nike Riga Run piecu gadu jubileju bezmaksas koncertā ar Mika Dukura piedalīšanos.

14.septembra programma jau no rīta, plkst. 10:30, Lielajā estrādē tiks uzsākta ar bērnu skrējienu, kas pasākuma ietvaros jau tradicionāli ir ļoti apmeklēts un izņēmums nebūs arī šoreiz – ar grandioziem Danone un Haribo kārumu maisiņiem, kā arī medaļām finišā bērnu sagaidīs dažādi pasaku varoņi. Bērnu izklaides ar to nebeigsies, jo pēc nopietnas sportošanas ir kārtīgi jāatpūšas, tāpēc, kamēr startēs tēti un mammas pieaugušo disciplīnās, bērni varēs piedalīties dažādās atrakcijās.

Starta šāviens 5 km un 10 km skrējieniem (startēs arī nūjotāji) tiks dots attiecīgi plkst. 12 un 13, pirms pēdējā no tiem īpašā gājienā dodoties Mazajām sirsniņām – bērniem ar kustību traucējumiem, kuru rehabilitācijai Nike Riga Run dalībnieki ar savu dalības maksu ir palīdzējuši iepriekšējos gadus, kā arī palīdzēs šogad, jo 5 EUR no dalības maksas tiek ziedotai tieši šim projektam.

Sacensību noslēgumā plkst. 15 sāksies 4x2.5km komandu un skolu stafetes skrējiens, kur īpaši aicināti pieteikties uzņēmumi un 7.-9., kā arī 10.-12.klašu skolēni. Ātrākā skolu stafetes komanda aizvedīs savu klasi jūras ceļojumā uz Stokholmu, ko nodrošina Tallink.

Jāatzīmē, ka jau ceturtdien, 11.09. un piektdien, 12.09. Vecrīgā, Kaļķu ielā (iepretim McDonalds) darbosies Nike Riga Run EXPO telts, kur jau reģistrētie dalībnieki varēs saņemt dalībnieka numurus, sponsoru materiālus, kā arī visu nepieciešamo informāciju par pasākumu, kā arī būs iespējams reģistrēties jauniem dalībniekiem, saņemot sacensību numurus uzreiz. EXPO laikā būs iespējams izdevīgi iegādāties Nike skriešanas ekipējumu, kā arī piedalīties LifeFitness aktivitātē – Noskrien 500m uz LifeFitness trenažiera un tiec pie pārsteiguma balvas – T-krekla.

Pasākuma mājas lapā www.nikerigarun.lv ne tikai var iegūt informāciju par pasākumu, bet arī, izmantojot mājas lapā atrodamo aplikāciju, iespējams uzmundrināt Nike Riga Run dalībniekus. Turklāt, uzrakstot iedvesmojošu uzmundrinājumu, ir iespēja laimēt Nike skriešanas apavus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bertāns: Vēlos spēlēt, un Dubaijā to varēs darīt

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns, kurš pagājušajā nedēļā pievienojās Adrijas līgas jaunpienācējai Apvienoto Arābu Emirātu (AAE) klubam "Dubai", komandu papildinājis, lai atkal varētu izb...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi