Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +15 °C
Apmācies
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Aicina uz Nike Riga Run nakts treniņu Vecrīgā

Rīgas Sporta nakts ietvaros 30.maijā plkst. 22.30 pie Brīvības pieminekļa starts tiks dots Nike Riga Run nakts treniņam. Tā dalībniekiem, skrienot kopā ar pieredzējušiem treneriem, būs iespējams ne tikai izbaudīt naksnīgās Rīgas skatus, bet vienlaikus uzlabot savu sportisko formu un gatavoties lielākajam sporta labdarības pasākumam Baltijā - Nike Riga Run. Ikviens interesents aicināts piepulcēties šim bezmaksas treniņam jau no plkst. 22:00, ierodoties pie Nike Running Club telts Kaļķu ielā, skvērā iepretim McDonalds restorānam.

Līdz ar Nike Riga Run nakts treniņu 30.maijā tiek uzsākta nu jau tradicionālā šī skrējiena tematisko treniņu sezona. Iesildīšanos nakts treniņam vadīs Nike meistartreneris Latvijā Ralfs Upmanis. Savukārt skrējienā kopā ar treniņa dalībniekiem dosies pieredzējušie Nike Running Club treneri - Inese Nagle, Arnis Ozoliņš, kā arī Linda Andrusa un Roberts Radičuks. Visi, kas vēl nav paspējuši, šajā treniņā vēl var uzsākt piedalīties Nike Riga Run un Tallink kopīgajā akcijā „Apmeklē 20 treniņus, piedalies Nike Riga Run un saņem jūras ceļojumu uz Stokholmu no Tallink”.

Jāatgādina, ka šogad Nike Riga Run notiks divas dienas (13. un 14.septembrī) dažādās distancēs un disciplīnās. Tādēļ treniņi, lai dalībnieki varētu startēt droši, ar pārliecību un izbaudīt veicamo distanci, ir gatavošanās neatņemama sastāvdaļa. Ikviens liels un mazs sportot gribētājs var piepulcēties Nike Riga Run treniņiem gan Pārdaugavā (Uzvaras parkā), gan Mežaparkā. Katru pirmdienu 18:30 Uzvaras parkā treneri gaida skrējējus, savukārt katru otrdienu un ceturtdienu Mežaparkā plkst. 19:00 – skrējējus, nūjotājus, iešanas disciplīnas dalībniekus un skrituļslidotājus. Aizvadītajā gadā vidēji vienu treniņu apmeklēja 200 dalībnieki Uzvaras parkā un ap 480 dalībniekiem Mežaparkā. Šogad Nike Riga Run bezmaksas treniņu sezona turpināsies līdz pat 11. septembrim.

Šis ir piektais gads, kad notiek Baltijā lielākais labdarības pasākums Nike Riga Run. Arī šogad jau tradicionāli skrējiena ietvaros piesaistītie līdzekļi tiks ziedoti projektam "Mazās sirsniņas" – skrienot, ejot vai skrituļslidojot, ikviens Nike Riga Run dalībnieks sniegs savu atbalstu tiem bērniem, kuriem kustību prieks vismaz pagaidām ir liegts. Nike Riga Run dalībnieku skaits ik gadu pieaug – 2010.gadā tie bija 1720 dalībnieki, savukārt 2013.gadā - jau 6804. Šī gada 13. un 14. septembrī plānots uz starta pulcēt jau 10 000 dalībnieku, padarot Nike Riga Run par vienu no gada vērienīgākajiem sporta pasākumiem Latvijā un atbalstu sniedzot vēl vairāk bērniem, kam tas tik ļoti nepieciešams.

Atgādinām, ka šogad Nike Riga Run dalībniekiem būs iespēja startēt ne tikai ierastajā 10km, bet arī jaunā - 5km distancē. 13. septembrī trasē dosies visi skrituļslidošanas piekritēji, izbaudot 10km nakts skrituļsļidojumu, kā arī šajā dienā notiks bērnu skrituļslidojums. 14. septembra programmā būs 5km un 10km skrējiens, šīs pašas distances veicot arī nūjošanas/iešanas disciplīnas dalībniekiem. Tāpat notiks bērnu skrējiens, 4x2.5 km stafetes skrējiens un 4x2.5 km skolu stafetes skrējiens.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bertāns: Vēlos spēlēt, un Dubaijā to varēs darīt

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns, kurš pagājušajā nedēļā pievienojās Adrijas līgas jaunpienācējai Apvienoto Arābu Emirātu (AAE) klubam "Dubai", komandu papildinājis, lai atkal varētu izb...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi