Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Amatu pametis Latvijas florbola izlases galvenais treneris Parviainens

Somu speciālists Īro Parviainens neturpinās darbu ar Latvijas vīriešu un U-19 florbola izlasēm, pēc savstarpējas vienošanās kopā ar savu tautieti Kristiānu Bjerkstenu lemjot amatus pamest, informē Latvijas Florbola savienība (LFS).Iepriekš 2013.gada ievadā Parviainens ar LFS noslēdza jaunu līgumu pēc sistēmas 2+2 gadi.

Viņš ar komandu strādāja kopš 2009.gada, bet kopš 2012.gada vadīja arī vīriešu U-19 valstsvienību."Komandai ir nepieciešamas jaunas sejas un jaunas idejas. Mēs par to domājām jau vairākus mēnešus, bet pēc pasaules čempionāta tika pieņemts galīgais lēmums. Mēs jutām, ka mūsu iekšējās rezerves ir iztukšotas. Šādā situācijā labāk neizmantot iespēju turpināt darbu, bet gan ļaut Latvijas izlasei atvērt jaunu lappusi," uzskata soms. "Mūsu sadarbība tagad turpināsies citādā veidā, bet attiecībā uz trenēšanu - šī grāmata ir aizvērta."Latvijas izlase ar somu speciālistu galvgalī 2010.gada pasaules čempionātā izcīnīja piekto vietu, divus gadus vēlāk ierindojās sestajā pozīcijā, bet pērnā gada nogalē atkal izcīnīja piekto vietu.Latvijas izlase piedalījusies desmit pasaules čempionātos pēc kārtas, četras reizes izcīnot piekto vietu.Kā zināms, nākamais pasaules čempionāts 2016.gadā notiks tieši Latvijā.Parviainena stāžs florbola trenera statusā ir 20 gadi. Viņš ir trenējis florbola komandas Somijā, Šveicē un Zviedrijā. Parviainens vairākas reizes kļuvis par Somijas čempionu un vicečempionu, kā arī bijis starp medaļniekiem Eiropas Čempionu kausa finālturnīrā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Balcers: NHL no tevis rezultātu prasa katru dienu

Nacionālā hokeja līga ir bizness, tur no spēlētājiem rezultātu prasa katru dienu. Ja sanāk garāki tukšie posmi, uzreiz notiek rūpīga analīze, plašā intervijā Sporta Avīzes aprīļa numurā pastāstīja L...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi