Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +4 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 9. maijs
Klāvs, Einārs, Ervīns

Bijušais līderis Kančellāra pēc smagā kritiena neturpinās dalībuTour de France

Kopvērtējuma līdera godā pabijušais Šveices riteņbraucējs Fabians Kančellāra pēc iekļūšanas pirmdien notikušajā smagajā kritienā neturpinās dalību prestižajā Tour de France daudzdienu velobraucienā, pavēstījusi viņa pārstāvētā Trek Factory" komanda.

Kā ziņots, pirmdien veiktajā trešajā etapā tika piedzīvots masveida kritiens, kurā iekļuva aptuveni 20 riteņbraucēji. Tas pat uz desmit minūtēm lika apturēt sacensības, jo visi mediķi bija iesaistīti palīdzības sniegšanā cietušajiem.

Kaut Kančellāra, kurš pirmdienas posma laikā bija kopvērtējuma līderis, sasniedza finišu, pēc sacensībām rentgens viņam uzrādīja divus lauztus mugurkaula skriemeļus. Zīmīgi, ka līdzīgu traumu šveicietis bija guvis jau gada sākumā, kas sportistam izjauca pavasara klasiku sezonu.

"Bijām ļoti motivēti aizstāvēt dzelteno krekliņu," pēc sacensībām atzina Kančellāra, kurš etapā finišēja gandrīz 12 minūtes aiz vadošajiem sportistiem. "Kopš sezonas sākuma komandai bija daudz kritienu un traumu. Beidzot piedzīvojām skaistas 24 stundas, tomēr atkal esam atgriezušies melnajā joslā. Vienu dienu uzvar, nākamajā jau zaudē."

Pēc Kančellāras izstāšanās kļuva skaidrs, ka kritienā gūto traumu dēļ velobraucienu neturpinās vismaz seši sportisti, tomēr pirms otrdien gaidāmā ceturtā etapa sākuma viņu skaits varētu pieaugt vēl vairāk.

Kā zināms, pēc pirmdienas etapa par Tour de France kopvērtējuma līderi kļuva 2013.gada čempions Kristofers Frūme (Sky) no Lielbritānijas.

Tour de France velobrauciens norisināsies līdz 26.jūlijam, noslēdzoties Parīzē. Prestižās sacīkstes notiek 102.reizi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi