Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Elīzai Tīrumai desmitā vieta Pasaules kausa septītajā posmā kamaniņu sportā

Latvijas kamaniņu braucēja Elīza Tīruma svētdien izcīnīja desmito vietu Vinterbergas trasē Vācijā notikušajās Pasaules kausa septītā posma sacensībās.

Vienīgā Latvijas pārstāve sacensībās pirmajā braucienā uzrādīja desmito labāko laiku, bet otrajā braucienā bija 12.ātrākā, summā par 1,289 sekundēm piekāpjoties uzvarētājai Natālijai Geisenbergerei no Vācijas.

Ārī nākamās trīs vietas aiz Višņevski ieņēma Vācijas pārstāves - attiecīgi Anke Višņevski, Tatjana Hifnere un Korina Martini. Otro no pirmās vietas šķīra 0,020 sekundes, bet trešo no otrās - 0,066 sekundes. Kopumā sacensībās startēja 24 sportistes.

Pasaules kausa kopvērtējumā pēc septiņiem posmiem līdere ar 670 punktiem ir Geisenbergere, E.Tīruma ar 178 punktiem ieņem 16.vietu, bet M.Tīruma ar 117 punktiem atrodas 24.pozīcijā.

Kā ziņots, Latvijas labākā kamaniņu braucēja Maija Tīruma veselības problēmu dēļ nepiedalījās ne tikai šajā posmā, bet arī nedosies uz Ziemeļameriku, kur Vistleras trasē risināsies pasaules čempionāts.

Pasaules kausa septītais posms Latvijas sportistiem sestdien ļoti neveiksmīgi sākās ar vīru sacensībām. Tajās Inārs Kivlenieks ierindojās 24.vietā, bet Kristaps Mauriņš, Mārtiņš Rubenis un Rihards Lozbers, kuram šīs bija Pasaules kausa debijas sacensības, sadalīja 28.-30.vietu starp 32 braucējiem.

Savukārt svētdien divnieku sacensībās Andris un Juris Šici izcīnīja piekto vietu, kamēr Oskars Gudramovičs un Pēteris Kalniņš otrajā braucienā piedzīvoja kritienu un palika bez ieskaitīta rezultāta. Šajā sezonā sportisti sacentīsies deviņos Pasaules kausa posmos. Savukārt pasaules čempionāts 1. un 2.februārī norisināsies Vistleras trasē Kanādā.

Kā ziņots, 2015.gadā pasaules čempionāts notiks Siguldas trasē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi