Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Ikaunieces-Admidiņas treneris Austrups: Lauras potenciāls ir milzīgs

Treneris Andis Austrups pēc audzēknes Lauras Ikaunieces-Admidiņas septiņcīņas finiša Riodežaneiro olimpiskajās spēlēs un ieņemtās 4. vietas atskatījās uz sacensību gaitu.

"Ar visu to, ka augstlēkšana bija no otras puses – Laura bija sagatavota ļoti labi. Ātruma īpašības labas, izturība – laba, mešanas disciplīnas – tur, jā, vienmēr var pielikt. Ja par kļūdām, tad šķēpmešanā pēc otrā mēģinājuma sapriecājās. Arī trešais sanāca labs, taču, ja būtu trāpījusi šķēpā – metiens varēja būt vēl stipri tālāks. Sākums bija pavisam traks – ar to, ka nebija pieteikta pareizajā skrējienā. Tas noteikti stipri ietekmēja, jau tur punkti pazuda. Arī tālāk brīnumi bija cits aiz cita, taču ar visu to – ceturtā vieta un tikai pieci punkti  no personiskā rekorda. Potenciāls ir milzīgs, jo lēkšanas disciplīnās pašreizējā brīdī viņa ir tālu no tā, ko spēj izdarīt."

Austrups ieteica novērtēt šo panākumu. "Latvijas daudzcīņā tas ir nebijis notikums, neviens tik augstu nav ticis – par to prieks. Arī par to, ka kopā ar mums bija arī Lauras vīrs, daudz palīdzēja, un mums ir izveidojies vēl viens kārtīgs komandas biedrs, kas mūs atbalsta arī sacensībās. Jā, varbūt arī piebremzē mani, kad kļūstu pārāk nikns, taču es vienkārši cenšos sapurināt – tāds es esmu, un mani vairs neviens neizlabos. Varbūt nedaudz traucē tas, ka Laurai ir mazliet par maz sportiskā niknuma, viņa mazliet par daudz čilo. Psiholoģiski ļoti noturīga, taču – bišķi pa gaisīgu. Man gribētos, lai viņa mazliet vairāk koncentrētos darbam, un tad jau arī daudz lielākus kalnus var sākt gāzt. Potenciāls ir milzīgs – ja parēķina, ka augstumā viņa ir lēkusi 1,85, tālumā 6,49, un vēl barjerskriešana, tur jau vien punktu sakrājas ļoti daudz."

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi