Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Karjeru noslēgusi viena no Latvijas labākajām volejbolistēm Ativi

Profesionālas sportistes gaitas noslēgusi viena no Latvijas labākajām volejbolistēm titulētā Olga Ativi (bijusī Točko), informē sportisti pārstāvošā aģentūra SB Community.

Pēc karjeras noslēguma 31 gadu vecā volejboliste Rīgā atvērs franču restorānu.

Volejbolistes pēdējais klubs karjerā bija Rumānijas vienība Bukarestes Dinamo, kura sastāvā Ativi šogad kļuva par valsts vicečempioni.

Ativi savu volejbolistes karjeru sāka 1995.gadā, līdz 2001.gadam pārstāvot Daugavpils Ķīmiķa rindas un kļūstot arī par Latvijas čempioni.

Savukārt no 2001. līdz 2004.gadam viņa spēlēja Francijas klubā Villebom, bet pēc tam pievienojās Cannes vienībai, kur aizvadīja trīs sezonas, visās kļūstot par čempioni.

Latvijas sportiste karjeru turpināja Šveicē, vienu sezonu pārstāvot Cīrihes Volero, kur arī izdevās kļūt par čempioni. Nākamā sezona bija tikpat veiksmīga jau Grieķijā, kad Ativi palīdzēja Atēnu Panathinaikos komandai 22.reizi kļūt par labāko komandu valstī.

Uzvaras gājienu Ativi turpināja arī nākamajās sezonās, 2010.gadā kļūstot par Rumānijas čempioni, bet pēc tam izcīnot arī Azerbaidžānas zeltu.

Spēlētāja 2011.gadā pievienojās Krievijas superlīgas vienībai Čerepovecas Severstaļ, kas bija viena no turnīra pastarītēm, taču pēc dēla laišanas pasaulē 2012.gada decembrī Ativi pēc gada pārtraukuma atgriezās volejbolā, pievienojoties Dinamo.

Arī starptautiskos turnīros Eiropā Ativi pārstāvētajiem klubiem veicies labi - 2006. un 2011.gadā viņas pārstāvētie klubi Cannes un Baku Rabita no Azerbaidžānas kļuva par CEV Čempionu līgas vicečempioniem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vītoliņš: Smagums no pleciem ir nost

Pirmajās trīs pasaules čempionāta spēlēs ir izcīnītas uzvaras, un lielais spiediens, kas gūlās uz hokejistu pleciem, tagad ir aiz muguras, otrdien pēc uzvaras mačā ar Kazahstānu sarunā ar žurnālistiem...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi