Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

Labanovskis turpinās vadīt Latvijas vīriešu handbola izlasi

Aizvadītajā nedēļā Latvijas Handbola federācijas padomes sēdē tika apstiprināti Latvijas izlašu treneri. Par vīriešu valstsvienības galveno treneri atkārtoti tika apstiprināts Valdis Labanovskis, bet sievietēm - Ginta Ozoliņa, vēsta Latvijas Handbola federācija.

Latvijas vīriešu valstsvienībā galvenais treneris Valdis Labanovskis un treneris/asistents Dmitrijs Bražņikovs tika apstiprināti uz vienu sezonu ar iespēju turpināt sadarbību arī pēc tam (1+1). Valstsvienībai izvirzīts uzdevums 2015. gada pasaules čempionāta kvalifikācijas ciklā sasniegt "play-off" kārtu.

Atgādinām, ka Latvijas vīriešu izlase 2015. gada pasaules čempionāta kvalifikācijas turnīrā 5. apakšgrupā cīnīsies ar Igaunijas, Portugāles, Bosnijas un Hercegovinas handbolistiem. Nākamajā "play-off" kvalifikācijas kārtā iekļūs tikai grupas uzvarētāja.

Latvijas sieviešu valstsvienības galvenā trenere Ginta Ozoliņa un trenere/asistente Vita Brikmane tika apstiprināta uz vienu starptautisko sacensību ciklu. Paredzams, ka sievietes nākamā gada martā piedalīsies EHF "Challenge Trophy" kausa izcīņā.

Par Latvijas 1996. gadā dzimušo zēnu izlases galveno treneri uz vienu starptautisko sacensību ciklu tika apstiprināts Andrejs Narnickis, bet par treneri/asistentu - Ivars Serafimovičs. Latvijas U-18 izlase 2013./2014. gada sezonā piedalīsies Eiropas čempionāta U18 kvalifikācijas turnīrā, tās uzdevums būs iekļūt finālsacensībās. Pretiniekus jaunieši uzzinās jau septembrī, bet mačus aizvadīs nākamā gada janvārī. Šī izlase, lai labāk sagatavotos kvalifikācijai, šajā sezonā ārpus konkurences spēlēs arī Latvijas Virslīgas čempionātā.

Latvijas 1998. gadā dzimušo zēnu izlasē abi iepriekš minētie treneri būs mainītām lomām. Par galveno treneri uz vienu starptautisko sacensību ciklu tika apstiprināts Ivars Serafimovičs, bet par treneri/asistentu - Andrejs Narnickis.

Par Latvijas 1998. gadā dzimušo meiteņu izlases galveno treneri uz diviem starptautiskajiem sacensību cikliem tika apstiprināta Vita Brikmane, bet par treneri/asistenti - Linda Karloviča.

Zēnu izlase LAT-98 jau šajā sezonā piedalīsies Latvijas 1. līgas čempionātā, bet meiteņu izlase LAT-98 bez vietas izcīnīšanas tiesībām startēs Latvijas Virslīgas čempionātā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šilovs: Nevarēju pievilt komandas biedrus

Latvijas vārtsargs Artūrs Šilovs, aizvadot ceturto spēli Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņā, centies parādīt savu labāko sniegumu, lai nepieviltu komandas biedrus, sarunā ar Zie...

Bronzas kodols saglabāts

Latvijas hokeja valstsvienībā būs pārbaudītas vērtības un septiņi jaunpienācēji.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi