Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Sestdiena, 11. maijs
Milda, Karmena, Manfreds

Latvijas handbola izlase pasaules čempionāta kvalifikācijas turnīrā spēkosies ar Bosniju un Hercegovinu, Portugāli un Igauniju

Latvijas vīriešu handbola izlase 2015. gada pasaules čempionāta kvalifikācijas turnīrā spēlēs piektajā grupā un spēkiem mērosies ar Bosnijas un Hercegovinas, Portugāles un Igaunijas valstsvienībām.Par grupas favorītiem uzskatāmi Portugāles izlases spēlētāji, kas pasaules čempionātā pamanījušies spēlēt jau trīs reizes.

Tāpat portugāļi bija tuvu tam, lai kvalificētos nākamā gada Eiropas čempionātam. Pēdējo reizi ar Portugāles valstsvienību latvieši spēkojās 2010.gada janvārī, kad 2011.gada pasaules čempionāta atlases turnīra spēlē piedzīvoja zaudējumu ar rezultātu 30:31 (14:14).Ar Igaunijas valstsvienību pēdējo reizi spēkojāmies 2014.gada Eiropas čempionāta atlases pirmajā posmā un abas izlases cīnījās neizšķirti 27:27 (13:12), savukārt ar Bosniju un Hercegovinu latvieši vēl nav spēlējuši.Spēles tiks aizvadīts oktobrī un nākamā gada janvārī.Tikai grupu pirmo vietu ieguvēji iekļūs otrajā kvalifikācijas kārtā.Tikmēr mūsu kaimiņi lietuvieši spēlēs pirmajā grupā, kur to darīs kopā ar Turciju, Gruziju un Somiju, savukārt otrajā grupā spēkiem mērosies Slovākija, Rumānija, Kipra un Itālija, bet trešajā - Slovēnija, Šveice, Ukraina un Luksemburga. Ceturtajā grupā cīkstēsies Nīderlande, Grieķija, Beļģija un Izraēla.Vietu finālturnīrā nodrošinās trīs labākās 2014.gada Eiropas čempionāta komandas, kā arī pašreizējā pasaules čempione Spānija. Savukārt Vācija un vēl 12 komandas no Eiropas čempionāta jau nodrošinājušas vietu otrajā kvalifikācijas kārtā, kur finālturnīra dalībniekus noskaidros divu spēļu summā.Pasaules čempionāts 2015.gada sākumā risināsies Katarā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi