Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +21 °C
Daļēji saulains
Ceturtdiena, 4. jūlijs
Sandis, Uldis, Ulvis, Sandijs

Latvijas kamaniņu sporta izlase arī Pasaules kausa ceturtajam posmam kvalificējas pilnā sastāvā

Latvijas kamaniņu braucēji Artūrs Dārznieks, Riks Kristens Rozītis un Kristaps Mauriņš ceturtdien Kalgari trasē Kanādā pārvarēja Nāciju kausa sacensības, līdz ar to visi sportisti piedalīsies arī gaidāmajā Pasaules kausa izcīņas ceturtajā etapā.

Vīriem Nāciju kausā uzvaru svinēja austrietis Davids Gleiršers, kurš finišēja pēc 45,018 sekundēm. Viņam 0,522 sekundes zaudēja 11.vietu ieņēmušais Dārznieks, vēl Rozītis atpalika 0,569 sekundes, kas deva 13.pozīciju, bet Mauriņš zaudēja 1,272 sekundes, ierindojoties 15.pozīcijā.

Piektdien un sestdien gaidāmajās pamatsacensībās piedalīsies arī Inārs Kivlenieks, Elīza Cauce, kā arī brāļu Andra un Jura Šica, kā arī Oskara Gudramoviča un Pētera Kalniņa divnieku ekipāžas. Piektdien uz starta stāsies divnieku ekipāžas un dāmas, bet sestdien sacentīsies vīri, kā arī tiks aizvadītas Sprinta kausa sacensības.

Jauno sezonu Latvijas sportisti iesākuši ar vairākiem augstvērtīgiem rezultātiem - komandu stafetes sacensībās Latvija izcīnījusi divas otrās vietas, kas dod līderpozīciju kopvērtējumā, bet Šici otrajā posmā divām nedēļām guva bronzu divnieku sacensībās un kopvērtējumā ir trešie. Tiesa, pirmajos trijos etapos Latvijas sportisti par dažādām neatbilstībām jau četras reizes tikuši diskvalificēti.

Šis būs sezonas pēdējais posms šogad un arī Ziemeļamerikā. Nākamais Pasaules kausa etaps janvāra sākumā risināsies Siguldas trasē.

Tikmēr pasaules čempionāts 30. un 31.janvārī notiks Kēnigsē.

Pēc sekmīgajām Soču olimpiskajām spēlēm, kurās Latvija guva divas godalgas, šī gada sākumā Siguldā notikušajā pasaules čempionātā mājinieki iztika bez augstām vietām, labāko rezultātu sasniedzot Šiciem, kuri guva sesto vietu. Nedaudz gan Latvijas sportisti reabilitējās sezonas izskaņā aizvadītajā Eiropas čempionātā, kurā Šici izcīnīja trešo vietu, Kivlenieks noslēdza pirmo piecinieku, bet izlase tika pie bronzas arī komandu stafetē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi