Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Latvijas tenisists Lībietis triumfē Tallinas Future dubultspēļu finālā

Latvijas tenisists Miķelis Lībietis piektdien triumfēja Tallinā notiekošā Future sērijas turnīra dubultspēļu sacensību finālā, pieveicot nomināli spēcīgāku duetu.Lībietis, kurš ATP dubultspēļu rangā šobrīd ieņem 1319.vietu, Tallinas turnīrā cīnījās kopā ar igauni Markusu Kerneru (dubultspēļu rangā nav iekļuvis).

Latvijas un Igaunijas duets finālā ar rezultātu 6-1, 7-5 prata pieveikt turnīra galvenos favorītus somu Miku Kontinenu un Vesliju Kolhofu no Nīderlandes, kuriem pasaules dubultspēļu rangā attiecīgi 840. un 278.vieta.Par uzvaru finālā Lībietis nopelnījis 27 dubultspēļu ranga punktus. Jāizceļ, ka pašlaik viņam pasaules rangā ir ieskaitīti desmit punkti.Pašlaik 21 gadu vecais Lībietis līdz šim bija izcīnījis vienu ITF dubultspēļu titulu - 2010.gadā Grieķijas pilsētā Iraklijā.Jau vēstīts, ka Lībietis un Kerners pirmajā kārtā ar rezultātu 6-1, 6-4 apspēlēja somu Miku Julinu un igauni Armandu Levandi, bet ceturtdaļfinālā ar 7-6 (7:5), 5-7, 10:8 pieveica krieva Igora Kovaļeva un baltkrieva Vladzimira Kruka duetu. Savukārt pusfinālā viņiem pa zobam bija Igaunijas duets Antons Pavlovs un Mortens Ritslaids, kuri pieveikti ar 6-3, 6-2.Zīmīgi, ka gan Lībietis, gan Kerners šajā turnīrā varēja piedalīties vien tāpēc, ka bija saņēmuši īpašu organizatoru ielūgumu jeb wild card.Kā ziņots, trešdien Lībietis piedzīvoja neveiksmi Tallinas turnīra vienspēļu sacensību otrajā kārtā, līdz ar to tiekot pie viena ranga punkta.Šī turnīra vienspēļu sacensībās pirmo kārtu nepārvarēja latvietis Krišjānis Stabiņš, bet dubultspēļu turnīra pirmajā kārtā Stabiņš un Oskars Vaskis neizgāja kortā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bertāns: Vēlos spēlēt, un Dubaijā to varēs darīt

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns, kurš pagājušajā nedēļā pievienojās Adrijas līgas jaunpienācējai Apvienoto Arābu Emirātu (AAE) klubam "Dubai", komandu papildinājis, lai atkal varētu izb...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi