Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Lībietis sasniedz Bangkokas vienspēļu turnīra titulmaču, triumfē dubultspēlēs (papildināts 11:20)

Latviešu tenisists Miķelis Lībietis piektdien iekļuva Taizemē notiekošā Bangokas Futures sērijas turnīra vienspēļu sacensību finālā, bet pēc tam duetā ar austrālieti Džeridu Čeplinu triumfēja dubultspēļu finālā.

Vienspēļu sacensību pusfinālā ATP ranga 859.vietā esošais Lībietis ar 6-4, 3-6, 6-3 pieveica mājinieku Purivatu Čatpačaroenu, kurš bija izlikts ar astoto numuru un pasaules rangā atrodams 783.pozīcijā.

Iekļūšana finālā Lībietim ļāvusi tikt pie 15 ATP vienspēļu ranga punktiem. Izšķirošajā mačā par titulu Lībieša pretinieks būs ar otro numuru izliktais Dukhī Lī no Dienvidkorejas, kurš pasaules rangā atrodams 236.vetā.

Ja Lībietis karjeras laikā triumfējis divos Futures sērijas vienspēļu turnīros, tikai 17 gadus vecais Lī no paveicis jau sešas reizes.

Jau vēstīts, ka pirmajā kārtā Lībietis gana pārliecinoši ar 6-4, 6-4 pārspēja ar piekto numuru izlikto francūzi Miku Leskūri, kurš ATP rangā atrodams 424.vietā, bet otrajā kārtā Lībietis ar 6-7 (10:12), 7-5, 6-1 pieveica Demjanu Rābi no Vācijas, kurš pasaules rangā atrodas 989.vietā.

Savukārt ceturtdaļfinālā latvietis ar 6-2, 7-5 uzveica amerikāni Konoru Smitu, kurš turnīrā bija izlikts ar pirmo numuru un pasaules rangā atrodams 241.pozīcijā.

Lībietis duetā ar austrālieti Džeridu Čeplinu piektdien triumfēja dubultspēļu finālā.  Būdami izlikti ar otro numuru, ar rezultātu 6-2, 7-6 (7:4) pārspēja sacensību galvenos favorītus mājiniekus Pručju Isarovu un Nutanonu Kadčapananu.

Līdz ar to piektdien Lībietis ticis pie sestā dubultspēļu titula karjerā.

Par uzvaru turnīrā latvietis nopelnījis 27 ATP dubultspēļu ranga punktus.

Kā zināms, pirmajā kārtā pirmdien Latvijas un Austrālijas duets ar 7-6 (7:5), 6-3 pārspēja arī ungāru Matiasu Fueli un Timu van Terheijdenu no Nīderlandes, bet otrajā kārtā jeb ceturtdaļfinālā viņi trešdien ar 6-1, 6-2 sagrāva Taizemes pārstāvjus Fasavitu Burafaritu un Jiratu Navasarisombūnu. Savukārt pusfinālā ar 6-2, 6-2 nepilnas stundas laikā viņi pieveica Roju Hobsu no Singapūras un kanādieti Keisiju Stīvensonu.

pievienota informācija par Lībieša triumfu dubultspēlēs 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bertāns: Vēlos spēlēt, un Dubaijā to varēs darīt

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns, kurš pagājušajā nedēļā pievienojās Adrijas līgas jaunpienācējai Apvienoto Arābu Emirātu (AAE) klubam "Dubai", komandu papildinājis, lai atkal varētu izb...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi