Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Nadals Olimpiādē piedalīsies vienspēļu un abos dubultspēļu turnīros

Pasaules tenisa piektā rakete spānis Rafaels Nadals Riodežaneiro olimpisko spēļu turnīrā piedalīsies vienspēlēs, vīru dubultspēlēs un jauktajās dubultspēlēs, paziņoja sportists.

Nadals savu pēdējo maču aizvadīja vien maijā, kad viņš plaukstas locītavas dēļ izstājās no Francijas atklātā čempionāta.

"Pēc apspriešanās ar komandu, nolēmu, ka spēlēšu tik, cik varēšu. Treniņi aizritējuši vairāk vai mazāk labi. Nav ideāli, jo vienmēr pastāv riski," uzsvēra Nadals.

Vīru dubultspēlēs Nadals startēs kopā ar Marku Lopesu, bet jauktajās dubultspēlēs piedalīsies pārī ar Francijas atklātā čempionātā uzvarētāju Garvinji Mugurusu.

"Nedēļas sākumā aizvadīju savus labākos treniņus pēdējo divu mēnešu laikā, bet situācija ar plaukstas locītavu nav pasliktinājusies. Dubultspēlēs, iespējams, izdosies sasniegt labāku rezultātu nekā vienspēlēs. Darīšu visu, lai attaisnotu uz sevi liktās cerības un dāvātu prieku Spānijai," teica Nadals.

Savas karjeras laikā Nadals 14 reizes uzvarējis "Grand Slam" turnīros.

LETA jau vēstīja, ka otrdien no dalības turnīrā atteicās pasaules ceturtā rakete Stans Vavrinka, kurš guvis muguras traumu. Viņa vietā olimpiskajās spēlēs piedalīsies austrālietis Sems Grots.

Tāpat no pirmā desmitnieka tenisistiem nepiedalīsies Vavrinkas titulētais tautietis Rodžers Federers, Milošs Raoničs, Tomāšs Berdihs un Dominiks Tīms.

Tikmēr dāmu turnīrā no labākajām sportistēm nepiedalīsies Simona Halepa, topošā māmiņa Viktorija Azarenka, Belinda Benčiča, Karolīna Plīškova un Londonas spēļu vicečempione Marija Šarapova, kura par aizliegto vielu lietošanu saņēmusi divu gadu diskvalifikāciju.

Savukārt dubultspēļu turnīrā no dalības atteikušies 2012.gada olimpiskie čempioni Bobs un Maiks Braieni, kuri aizbildinājušies ar veselības problēmām.

Pirms četriem gadiem Londonā vīru turnīrā uzvarēja Endijs Marejs, bet dāmu sacensībās triumfēja Serēna Viljamsa.

Riodežaneiro olimpiskajās spēlēs tenisa sacensības risināsies no 6. līdz 14.augustam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi