Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Olimpiskie čempioni Krievijas volejbolisti pamanās zaudēt argentīniešiem

Titulētā Krievijas vīriešu volejbola izlase Riodežaneiro olimpisko spēļu apakšgrupu turnīra spēlē otrdien ar 1-3 (18:25, 25:18, 18:25, 21:25) piekāpās Argentīnai.

Rezultatīvākais Krievijas izlases rindās bija Igors Kļuka, kurš guva 16 punktus, bet Argentīnas izlasē ar 18 punktiem izcēlās Bruno Lima.

Turnīru Krievija iesāka ar uzvaru 3-1 (25:17, 25:19, 22:25, 25:18) pār Kubu, bet Argentīna ar 3-0 (25:23, 26:24, 25:18) pārspēja Irānu.

B apakšgrupā līdere ir Argentīna, kas divās spēles tikusi pie divām uzvarām, bet viens panākums vienā mačā ir Polijai. Krievija divos mačos izcīnījusi vienu uzvaru, bet Kuba, Irāna un Ēģipte zaudējušas savās pirmajās spēlēs.

Tikmēr A apakšgrupā pirmajā kārtā uzvaras izcīnīja Itālija, Kanāda un Brazīlija, bet Meksika, ASV un Francija cieta zaudējumus.

Olimpisko spēļu apakšgrupu turnīrā 12 komandas sadalītas divās grupās pa sešām katrā. Ceturtdaļfinālā iekļūs katras apakšgrupas labākās četras komandas, bet piektās un sestās pozīcijas ieguvušās izlases turnīru noslēgs attiecīgi dalītās 9. un 11.vietās.

Pēdējo 20 gadu laikā Krievija tikai vienu reizi nav tikusi pie medaļām, kad 1996.gadā cīņā par bronzu ar 1-3 piekāpās Dienvidslāvijai. Turpinājumā sekoja sudrabs un divas bronzas, bet pirms četriem gadiem Londonā krievi finālā ar 3-2 pārspēja Brazīliju.

Savukārt Argentīna tikai vienu reizi tikusi pie medaļas, kad 1988.gadā Seulā izcīnīja bronzu, bet pirms četriem gadiem Londonā argentīnieši apstājās turnīra ceturtdaļfinālā.

Par medaļām Riodežaneiro līdz 21.augustam cīnīsies vairāk nekā 10 500 sportisti, kuri sadalīs 306 godalgu komplektus 28 sporta veidos.




Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi