Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +20 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 2. jūlijs
Lauma, Ilvars, Halina

PK posms kamaniņu sportā Siguldā nākamsezon notiks tieši pirms PČ

Pasaules kausa posms kamaniņu sportā Siguldas trasē nākamajā, pirmsolimpiskajā, sezonā notiks janvāra vidū un būs pēdējās sacensības pirms pasaules čempionāta, pavēstījuši organizatori.

Pasaules kausa sezona sāksies 26. un 27.novembrī Vinterbergas trasē Vācijā, kam līdz gadumijai sekos posmi Ziemeļamerikas trasēs Leikplesidā, Vistlerā un Pārksitijā.

Pēc Ziemassvētku brīvdienām sezona 7. un 8.janvārī atsāksies Kēnigsē trasē Vācijā, kur vienlaicīgi tiks aizvadīts arī Eiropas čempionāts, bet Pasaules kausa sestais posms 14. un 15.janvārī risināsies Siguldā.

Turpinājumā no 27. līdz 29.janvārim Īglsas trasē Austrijā notiks pasaules čempionāts, bet Pasaules kausa septīto posmu uzņems Oberhofas trase Vācijā.

Turpinājumā sportisti pārcelsies uz Āziju, kur 18. un 19.februārī plānotas pirmās oficiālās sacensības Phjončhanas trasē, kas 2018.gadā uzņems olimpiskās spēles, bet Pasaules kausa sezona 25. un 26.februārī noslēgsies Altenbergas trasē Vācijā.

Kā zināms, šajā martā uz Phjončhanas trasi devās latviešu skeletonists Martins Dukurs, bobsleja pilots Oskars Melbārdis, kā arī kamaniņu braucēji Andris un Juris Šici, tomēr testi netika aizvadīti, kā paredzēts, jo organizatoriem neizdevās trasē sagatavot pietiekami kvalitatīvu ledu - kamaniņu braucēji un skeletonisti limitēti varēja iemēģināt trasi, bet bobslejisti pie šādas iespējas nemaz netika.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi