Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +15 °C
Apmācies
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Sākusies gatavošanās lielākajam Baltijas sporta labdarības pasākumam Nike Riga Run

Līdz ar maiju aizsākusies intensīva gatavošanās lielākajam sporta labdarības pasākumam Baltijā - Nike Riga Run, kas notiks jau piekto gadu. Pasākums šogad risināsies divas dienas - 13. un 14.septembrī. Gatavojoties tam, Nike Riga Run kopā ar savu lieldraugu Tallink uzsāk oficiālo treniņu sezonu Mežaparkā un Uzvaras parkā – ikvienam treniņu dalībniekam ir iespēja nopelnīt jūras ceļojumu uz Stokholmu, informē organizatori.

Šogad Nike Riga Run dalībniekiem būs iespēja startēt ne tikai ierastajā 10km, bet arī jaunā 5km distancē. 13.septembrī trasē dosies visi skrituļslidošanas piekritēji, izbaudot 10km nakts skrituļsļidojumu, kā arī šajā dienā notiks bērnu skrituļslidojums. Savukārt 14.septembra programmā būs 5km un 10km skrējiens, šīs pašas distances veicot arī nūjošanas/iešanas disciplīnas dalībniekiem. Tāpat notiks bērnu skrējiens, 4x2.5 km stafetes skrējiens komandām un 4x2.5 km skolu stafetes skrējiens. Visas minētās disciplīnas prasa dalībnieku fizisku sagatavotību un iepriekšējus treniņus, kas nodrošina fizisko un garīgo labsajūtu un sportošanu padara drošu.

Gatavoties Nike Riga Run visi aicināti bezmaksas treniņos katru otrdienu un ceturtdienu plkst. 19.00 Mežaparkā, bet pirmdienās skriešanas treniņos plkst. 18.30 Uzvaras parkā. Mežaparkā otrdienās treniņi notiek skriešanā, iešanā, nūjošanā un skrituļslidošanā, bet katru ceturtdienu – skriešanā, nūjošanā un skrituļslidošanā. Visus treniņus vada treneri ar bagātu pieredzi sportā un aizraujošu attieksmi pret savu darbu. Treniņu dalībniekus ar ūdeni un sporta dzērieniem nodrošinās Nike Riga Run uzticamais partneris Vichy.

Skriešanas treniņus nodrošina Nike Running Club treneri un šobrīd vieni no vadošajiem Latvijas sportistiem savās distancēs – Inese Nagle (400m/b), Arnis Ozoliņš (800m), Jānis Razgalis (800m, 1500m) un Jānis Višķers (10000m, pusmaratons). Skrituļslidošanas piekritējus treniņos vadīs Evita Krievāne - astoņkārtēja Latvijas čempione šorttrekā, kā arī Normans Beikmanis, - E.Krievānes skrituļslidošanas skolas treneris. Par treneriem nūjošanas un iešanas disciplīnās izvēlēti enerģiskie un dinamiskie treneri – Linda Andrusa un Roberts Radičuks. Linda Andrusa ir Starptautiskās Nūjošanas federācijas trenere, Roberts Radičuks ir fitnesa treneris un Brīvdabas Sporta Kluba nodarbību vadītājs.

Turpinot tradīciju un ikgadējo sadarbību ar Nike Riga Run lieldraugu Tallink treniņu dalībniekus papildus motivē akcija "Apmeklē 20 treniņus, piedalies Nike Riga Run un saņem jūras ceļojumu no Tallink uz Stokholmu”. Katrs treniņa dalībnieks, pēc treniņa pierakstoties, saņems vienu uzlīmi, kura jāielīmē akcijas kartiņā.  Apmeklējot vismaz 20 treniņus un sakrājot 20 uzlīmes, kā arī piedaloties Nike Riga Run, dalībnieks saņems apmaksātu kruīza ceļojumu uz Stokholmu 1-4 personām B klases kajītē. Dāvanu karti būs iespējams izmantot līdz 30.novembrim. Vairāk informācijas par akciju pieejama www.nikerigarun.lv

Reģistrēties Nike Riga Run individuālajām distancēm par pazeminātu maksu – 5 EUR – iespējams līdz 31.maijam, aizpildot anketu interneta vietnē www.nikerigarun.lv, kā arī Sportland un Nike veikalos visā Latvijā. Savukārt reģistrācija stafetēm veikalos un internetā tiks uzsākta 1. jūnijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bertāns: Vēlos spēlēt, un Dubaijā to varēs darīt

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns, kurš pagājušajā nedēļā pievienojās Adrijas līgas jaunpienācējai Apvienoto Arābu Emirātu (AAE) klubam "Dubai", komandu papildinājis, lai atkal varētu izb...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi