Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +21 °C
Viegls lietus
Pirmdiena, 17. jūnijs
Artis, Artūrs

Sevastova piedzīvo zaudējumu French Open pirmajā kārtā

Latvijas tenisiste Anastasija Sevastova Francijas atklātā čempionāta (French Open) pirmajā kārtā ar 6:3, 4:6, 1:6 piekāpās ungārietei Melindai Cinkai, informē turnīra rīkotāji.Spēles sākumā abas tenisistes apmainījās ar uzvarām pie savām servēm, bet, kad rezultāts bija 3:2 Sevastovas labā, spēle uz divām stundām tika pārtraukta lietus dēļ.

Pēc piespiedu pauzes veiksmīgāka bija Latvijas tenisiste, kura jau pie pirmās izdevības lauza pretinieces servi (4:2) un, veiksmīgi spēlējot pie savas serves, uzvarēja pirmajā setā ar 6:3.Otrajā setā Sevastovai visai drīz izdevās lauzt pretinieces servi (2:1), taču Cinka uz karstām pēdām atbildēja ar līdzīgu panākumu un izlīdzināja rezultātu. Izšķiroša izrādījās ungārietes veiksme seta beigās, kad pie rezultāta 5:4 viņa vēlreiz lauza Sevastovas servi un panāca 6:4.Izšķirošā trešā seta sākumā Sevastova vēlreiz zaudēja pie savas serves (0:2). Drīz pēc tam cīņa uz īsu brīdi tika pārtraukta lietus dēļ. Pēc pauzes Latvijas tenisistei bija divas iespējas izlīdzināt spēli, taču viņa neizmantoja nevienu no divām breikbumbām, bet jau nākamajā geimā vēlreiz kapitulēja Cinkai (0:4), kura pārsvaru no rokām neizlaida un uzvarēja ar 6:1, iekļūstot otrajā kārtā.

Sevastova šogad pirmo reizi kvalificējās Grand Slam līmeņa turnīram. Lai iekļūtu Francijas atklātā tenisa čempionāta pamatturnīrā, viņa pārvarēja trīs kvalifikācijas kārtas.

Turnīra pirmajā dienā kungu vienspēļu sacensību pirmo kārtu pārvarēja Ernests Gulbis, kurš ar 7:6 (7:1), 6:1, 3:6, 6:1 pārspēja Amerikāni Semu Kveriju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Neretnieks uzvar Grand Prix maršrutā Rīgā

Svētdien, 16.jūnijā, skatītāju pilnu tribīņu priekšā spīdošu uzvaru Pasaules kausa Centrāleiropas zonas Rīgas posma Grand Prix maršrutā izcīnīja Latvijas sportists Kristaps Neretnieks ar Zan...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi