Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +3 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 23. aprīlis
Jurģis, Juris, Georgs

Šonedēļ norisinās PK un junioru PČ rollerslēpošanā – uz starta plāno iziet 92 sportisti no 13 valstīm

Šonedēļ Madonā notiks FIS Pasaules kausa posms un pasaules junioru čempionāts rollersēpošanā, kurā startēs 92 sportisti no 13 valstīm, informēja sacensību organizatori.

Ceturtdien, 25.augustā, sacensības tiks atklātas Sporta un atpūtas bāzē "Smeceres sils", kur no plkst. 9.00 norisinās sacensības klasikā ar individuālo startu. Savukārt, plkst.19.00 Saieta laukumā norisināsies atklāšanas ceremonija, kurā uzstāsies arī mūzikas grupa "Oranžās brīvdienas".

Piektdien, 26.augustā, sacensības turpināsies "Smeceres sils", kur no plkst.9.00 tiks aizvadīts komandu sprints. Sestdien sacensības pārceļas uz Madonas pilsētas centru, kur pēcpusdienā no plkst.16.00 uz Raiņa ielas norisināsies 200 metru sprinta kvalifikācija, bet ātrākie sprinteri no plkst.17.30 tiks noskaidroti sprinta finālos. Plkst.19.00 apbalvošanas ceremonija, pēc kuras arī kultūras baudījums - grupu "Keksi", "QueentEssence" un Riharda Saules uzstāšanās.

Savukārt, svētdien, sacensību noslēdzošajā dienā, no plkst.10.00 masu starts Madonas pilsētas ielās. Elites grupas vīru un sievietes aizvadīts 20 kilometru distanci, bet junioru grupa - 15 kilometrus.

Pasaules kausa posmam Latvijā dalību apstiprinājušas 13 valstu komandas - no Čīles, Kazahstānas, Taivānas, Igaunijas, Vācijas, Itālijas, Norvēģijas, Latvijas, Lietuvas, Zviedrijas, Polijas, Slovākijas un Ukrainas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi