Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 16. septembris
Asja, Asnate, Dāgs

Vēl cerība uz jātnieka Snikus otro startu paraolimpiskajās spēlēs Parīzē

No trijiem Latvijas sportistiem, kuri trešdien startēja 2024. gada paraolimpiskajās spēlēs Parīzē, nevienam neizdevās iesaistīties cīņā par augstu vietu.

Peldētājs Jurijs Semjonovs ieņēma devīto vietu 50 metru distancē brīvā stila peldējumā S7 klasē.

Semjonovs distanci veica 29,99 sekundēs un savā priekšpeldējumā ieņēma piekto vietu. No divu priekšsacīkšu peldējumu 14 dalībniekiem finālā iekļuva astoņu labāko rezultātu īpašnieki. Šajās paraolimpiskajās spēlēs Semjonovs izcīnīja septīto vietu 100 metru peldējumā uz muguras un bija devītais 200 metru kompleksajā peldējumā. Viņam vēl paredzēta dalība piektdien 50 metru peldējumā tauriņstilā.

Paravieglatlēts Raivo Maksims trešdien ieņēma desmito vietu Parīzes paraolimpisko spēļu lodes grūšanas sacensībās F46 grupā. Maksims pirmajā un trešajā mēģinājumā lodi grūda 11,63 metrus tālu. Pēc trim mēģinājumiem devītās un desmitās vietas īpašnieki sacensības neturpināja. 

Oskars Gailišs šosejas riteņbraukšanas sacensībās individuālajā braucienā ieņēma 13. vietu C4 grupā. Pēc sacensībām Gailišs sarunā ar Latvijas Paralimpisko komiteju (LPK) atklāja, ka pārsistas riepas dēļ zaudējis vismaz divas minūtes. "Viss kā parasti – kā pa viļņiem. Ir brīži, kad viss šķiet ļoti labi, bet pēc tam "aiziet ciet". Tas ir normāli. Grūtības ir jāiztur, lai varētu turpināt. Trase bija ļoti tehniska, pārsitu riepu un zaudēju apmēram divas trīs minūtes."

Ceturtdien neviens no Latvijas parasportistiem neizies uz starta Parīzē. Piektdien startēs peldētājs Semjonovs, Gailišs šosejas riteņbraukšanas grupas braucienā un jātnieks Rihards Snikus brīvā stila sacensībās. Snikus jau izcīnījis zeltu iejādē. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi