Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +11 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

WBO vadītājs: Šaubos, ka šogad vēl redzēsim boksa cīņas

Boksa cīņu norise šogad ir zem lielas jautājuma zīmes, jo sporta pasauli pamatīgi satricinājis koronavīruss, paudis Pasaules boksa organizācijas (WBO) vadītājs Francisko Valkarsels.

"Fani neapšaubāmi ir boksa sastāvdaļa. Pat, ja bokss lielākoties strādā uz televīzijas ienākumiem, lielākā interese par to ir tieši līdzjutējiem," sarunā ar Ziemeļamerikas kabeļtelevīzijas kanālu ESPN pauda Valkarsels. "Nedomāju, ka bokss šogad vēl būs redzams. Vismaz ne līdz brīdim, kad to klātienē varēs apmeklēt līdzjutēji."

"Daži saka, ka cīņas varētu notikt augustā vai septembrī, taču es par to šaubos. Mums ir jāziedo nauda un laiks, kamēr gaidām vakcīnu. Ja promouteri vēlēsies cīņas aizvadīt pirms tam, viņiem nāksies atteikties no prāvas summas."

Iepriekš WBO vadītājs paziņoja, ka viņa vadītā organizācija ir apturējusi savu darbību līdz pat 15.jūnijam, un visi darbinieki patlaban atrodas pašizolācijā.

WBO pasaules čempiona josta uz brīdi bija arī Maira Brieža rīcība, tomēr, lai to saglabātu, viņam bija jāaizvada revanša cīņa ar poli Kšištofu Glovacki. Latvietis tobrīd gatavojās pasaules boksa supersērijas (WBSS) finālam, kā rezultātā tā netika aizvadīta, jostu Briedim atņemot pagājušā gada novembrī.

WBSS fināls starp Briedi un smagsvaru Junieru Dortikosu sākotnēji bija paredzēts 21.martā Rīgā. Vēlāk cīņu koronavīrusa izplatības dēļ pārcēla uz 16.maiju, bet nu jau paredzams, ka arī šajā datumā bokseri savā starpā netiksies.

Top komentāri

VVZ
V
Pasaule ļoti labi var iztikt arī bez purnu dauzīšanas. Ir tomēr jau 21.gadsimts.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi