Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

Chelsea futbolisti pēc uzvaras pār Southampton nostiprinās premjerlīgas līderpozīcijā

Londonas Chelsea futbolisti pēc otrdien gūtās uzvaras pār Southampton nostiprinājās Anglijas premjerlīgas kopvērtējuma vadībā. Chelsea savā laukumā izcīnīja rezultatīvu uzvaru ar 4:2 (2:1).

Šīs spēles rezultātu piektajā minūtē atklāja Chelsea pussargs Edens Azārs, taču teju 20 minūtes vēlāk neizšķirtu panāca Oriols Romeu, kurš iepriekš vairākas sezonas pārstāvēja tieši Londonas klubu, bet nespēja nostiprināties tā sastāvā.

Tiesa, pirmā puslaika kompensācijas laikā Chelsea atguva vadību, kad izcēlās Gerijs Keihils. Savukārt otrajā puslaikā divus vārtus guva Spānijas uzbrucējs Djēgu Košta, tādējādi arī izšķirot šīs cīņas likteni.

"Esmu apmierināts ar komandas sniegumu šajā mačā. Tas nebija viegls uzdevums, ņemot vērā, cik grūts mačs mums bija pret Totenhemas Hotspur," izteicās Chelsea galvenais treneris Antonio Konte. "Mums ir jāsaglabā pārliecība, nedrīkstam pievērst pārāk lielu uzmanību konkurentiem."

Sestdien Chelsea komanda Anglijas Futbola asociācijas (FA) kausa pusfināla spēlē ar 4:2 pieveica savu premjerlīgas sīvāko konkurenti Hotspur.

Premjerlīgas kopvērtējumā Chelsea ar 78 punktiem 33 spēlēs ir pirmajā vietā, kamēr Hotspur ir 71 punkts 32 mačos, bet trešdien tai ir cīņa pret Londonas Crystal Palace.

Trešā ar 66 punktiem 34 mačos ir Liverpool, kam ar ar 64 un 63 punktiem 32 spēlēs seko abas Mančestras komandas, attiecīgi City un United. Zīmīgi, ka ceturtdien šīs abas vienības sacentīsies savā starpā.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi