Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Liverpool atspēlējas un nokļūst premjerlīgas kopvērtējuma galvgalī

Futbola grands Liverpool sestdien Anglijas premjerlīgas mačā sākotnēji nonāca iedzinējos, tomēr turpinājumā prata atspēlēties un mājās ar 2:1 (1:1) uzvarēja Vesthemas United.

Viesi vadības grožus ieguva jau desmitajā minūtē, kad Pavlo Fornals soda laukumā bija pirmais pie atlēkušās bumbas un nesteidzīgi raidīja to vārtu apakšējā kreisajā stūrī.

Četras minūtes līdz pirmā puslaika beigām soda laukumā noteikumus pārkāpa Artūrs Masuaku, kā rezultātā Mohameds Salāhs stājās uz 11 metru atzīmes un brīdi vēlāk jau svinēja neizšķirtu.

Mača turpinājumā vēl vieni vārti 77.minūtē tika gūti pēc Djogu Žotas sitiena, bet soģis noskatījās epizodes atkārtojumu un lēma, ka pirms tam bijis sods, tāpēc rezultāts palika nemainīgs. Tas gan nebija uz ilgu, jo pats Žota vēlreiz izcēlās 85.minūtē, šoreiz vārtiem tiekot ieskaitītiem.

Liverpūles komanda, kura pagājušajā sezonā pirmo reizi pēdējo 30 gadu laikā tika pie Anglijas spēcīgākās līgas trofejas, šosezon izcīnījusi jau četrus panākumus pēc kārtas. Tostarp ir arī divas UEFA Čempionu līgas grupu turnīra spēles.

Pirms divām nedēļām ceļgala traumu guva aizsargs Virdžils van Dijks. Viņam priekšā garš atveseļošanās ceļš, tāpēc "Liverpool" vēl vairākus mēnešus var necerēt uz viņa palīdzību.

Mazāk rezultatīva spēle tika aizvadīta Šefīldā, kur vietējā "United" ar 0:1 (0:1) piekāpās Mančestras "City".

Uzvaras vārtus "City" rindās guva Kails Vokers. Viņš 28.minūtē no laukuma kreisā sāna saņēma piespēli no Kevina de Brujnes un no aptuveni 24 metriem izpildīja spēcīgu sitienu pa zemi, bumbai ielidojot kreisajā apakšējā stūrī.

Vokeram šī bija 100.spēle "City" komandā.

Tāpat pie panākuma tika arī titulētā Londonas "Chelsea", kas viesos ar 3:0 (1:0) uzvarēja "Burnley".

26.minūtē 1:0 panāca Hakims Zijačs, bet otrajā puslaikā Kurts Zumā un Tīmo Verners pievienoja vēl pa precīzam sitienam. 

Pirmie un trešie vārti pēc vairākām piespēlēm tika gūti soda laukuma sākuma daļā, bet Zumā 63.minūtē pēc izpildīta stūra sitiena "ielidoja" soda laukumā un bija pirmais pie bumbas "otrajā stāvā".

Tikmēr "Chelsea" vārtu vīrs Eduārs Mendī sestdien kļuva vien par trešo kluba vārtsargu, kuram pirmajās trīs premjerlīgas spēles izdevies palikt nepārspētam. Iepriekš to paveica Nīls Salivans un leģendārais Petrs Čehs.

Svētdien premjerlīgā gaidāmas četras spēles, vienā no tām savā starpā tiekoties Londonas "Arsenal" un Mančestras "United".

Ar 16 punktiem septiņās spēlēs pirmo vietu ieņem "Liverpool", par trim punktiem mazāk ir Liverpūles "Everton" un Vulverhemptonas "Wanderers", bet tālāk ar 12 punktiem seko "Chelsea", Birmingemas "Aston Villa" un Lesteras "City".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi