Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Riga izgāž dusmas

RFS sagādā pārsteidzošajai Valmierai pirmo zaudējumu.

Līderu duelī RFS viesos minimāli ar 1:0 pārspēja Valmieru, kurai nelīdzēja kuplais līdzjutēju atbalsts aiz sētas. RFS pārņēma vadību Latvijas futbola virslīgā.

Valmieras laukuma strādnieks nozīmīgā mača pārtraukumā laistīja tikai to laukuma pusi, kur pēc tam uzbruka Valmieras futbolisti. Līdzīgas viltības izmantojusi Riga, tomēr šoreiz šāda taktika nepalīdzēja. Tamaza Pertijas vadītā komanda palika "sausā", un pēc mača treneris negribēja atzīt zaudējumu. Pertija preses konferencē sacīja, ka neizšķirts būtu atbilstošāks rezultāts.

Pēc astoņām aizvadītām spēlēm virslīgā izveidojies izteikts vadošo komandu trio – RFS, Valmiera un Riga. Lielākais pārsteigums ir Valmiera, tomēr, ņemot vērā iepriekšējās sezonas, progress Pertijas vadībā ir likumsakarīgs un Āfrikas leģionāru jaunpievedums ir kvalitatīvs. Čempione Riga Denisa Laktionova vadībā piedzīvoja otro zaudējumu pēc kārtas, sīvā cīņā piekāpjoties ar 1:2 Valmierai. Nākamajā mačā pret Ventspili vaļības netika pieļautas. Motivētie Riga futbolisti ar 3:0 pārspēja krīzē esošo Ventspili. Ar otro hat-trick šosezon izcēlās Melnkalnes bombardieris Stefans Miloševičs. Viņš virslīgas labāko vārtu guvēju sarakstā ar astoņiem rezultatīviem sitieniem izvirzījies pārliecinošā vadībā. Tuvākajiem sekotājiem Junusam Muritalam un Raimondam Krollim ir pa pieciem vārtiem.

10. kārtā trīs no četrām spēlēm noslēdzās ar 3:0. Ar šādu rezultātu Liepāja Hanzas vidusskolas laukumā satrieca Mettu, kas pēc trim pārsteidzošiem neizšķirtiem pret vadošajām komandām piedzīvoja otro zaudējumu pēc kārtas ar triju vārtu starpību. Lai gan periodiski Mettas jaunieši demonstrē kvalitatīvu sniegumu, tomēr jau 21 spēlē nav izcīnīta uzvara. Pēdējoreiz trīs punkti vietējā čempionātā gūti 2020. gada augustā.

Otrs sezonas pārsteigums ir Daugavpils sekmīgais sniegums. Daugavpilieši ar 3:0 apspēlēja šosezon stagnējošo Jūrmalas Spartaku un nostiprināja savas pozīcijas virslīgas tabulas vidusdaļā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi