Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Ar Covid-19 inficējies arī futbolists Ronaldu

Slavenais Portugāles futbola izlases uzbrucējs Krištianu Ronaldu ir inficējies ar Covid-19, otrdien pirms gaidāmā UEFA Nāciju līgas dueļa ar Zviedrijas valstsvienību ziņo Portugāles Futbola federācija (FPF).

Trešdien Portugāles izlasei mājās paredzēta UEFA Nāciju līgas A grupas spēle pret Zviedriju, bet otrdien kļuva zināms, ka laukumā noteikti nebūs redzams slavenais Ronaldu, jo viņš saslimis ar Covid-19.

FPF paziņojums vēsta, ka Ronaldu jūtas labi un neizjūt izteiktus slimības simptomus. Sportists atrodas karantīnā.

Tāpat Portugāles Futbola federācija norādīja, ka pārējiem futbolistiem Covid-19 tests bijis negatīvs. Šī iemesla dēļ rītdien spēle pret Zviedriju noritēs pēc iepriekšējā plāna.

Paredzams, ka Ronaldu nāksies arī izlaist spēles Itālijas A sērijas čempionātā, kurā viņš pārstāv grandu Turīnas "Juventus". Turīniešiem jau sestdien paredzēta spēle A sērijā, bet otrdien UEFA Čempionu līgā jāaizvada pirmais mačs pret Kijevas "Dinamo".

Slavenais futbolists laukumā varēs atgriezties pēc negatīviem Covid-19 testiem. Iepriekš ar Covid-19 saslimuši arī "Juventus" spēlētājs Paulo Dibala, brazīlietis Neimars un viņas komandas biedrs no Parīzes "Saint-Germain" Kiljans Mbapē. Tāpat viņu pulkam var pieskaitīt Anhelu di Mariju, Polu Pogbā un zviedru Zlatanu Ibrahimoviču.

Portugāles izlase vienkopus treniņos pulcējās pagājušajā nedēļā un svētdien spēkojās neizšķirti 0:0 ar Franciju, kuras rindās bija Mbapē un Antuāns Grīzmans.

Pēc trim spēļu kārtām A trešās grupas vadībā ar septiņiem punktiem ir Francija un Portugāle, trīs punkti ir Horvātijai, kamēr Zviedrija palikusi bešā.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi