Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Brauts-Holanns izglābj Borussia no svarīgu punktu zaudēšanas Diseldorfā

Norvēģu futbola talants Ērlings Brauts-Holanns ar kompensācijas laikā gūtiem vārtiem sestdien izglāba savu komandu Dortmundes Borrusia no svarīgu punktu zaudēšanas pret vienu no bundeslīgas lejasgala klubiem Diseldorfas Fortuna.

Diseldorfas "Fortuna" savā laukumā ar 0:1 (0:0) piekāpās Dortmundes "Borussia".

Pirmais puslaiks pagāja bez vērā ņemamām vārtu gūšanas iespējām, jo blīvu spēli aizsardzībā demonstrēja "Fortuna" vienība. Pirmos vārtus spēlē izdevās gūt 65.minūtē, kad pēc Ērlinga Brauta-Holanna vairākiem centiem, pie bumbas tika Rafaels Gerreiru. Portugālis ieraidīja bumbu vārtos, taču tiesnesis izmantoja iespēju paskatīties epizodes atkārtojumu, pēc brīža norādot uz spēli ar roku. Tādējādi rezultāts aizvien bija neizšķirts.

Mājiniekiem 90.minūtē bija iespēja sagādāt zaudējumu spēcīgajai "Borussia", taču Stīvena Skribska sitiens no tuvas distances lidoja gar vārtu labo stabu. Diseldorfas klubs par savu nolaidību uzbrukumā skarbi samaksāja jau kompensācijas laika piektajā minūtē, Brautam-Holannam soda laukumā spēlējot precīzi ar galvu.

Sestdienas centrālajā spēlē Minhenes "Bayern" mājās ar 2:1 (1:1) pieveica Menhengladbahas "Borussia", svinot jau devīto panākumu pēc kārtas.

"Bayern" vienībā vārtus iesita Jošua Zirkzē un Leons Gorecka, bet Benžamēns Pavārs 37.minūtē bumbu raidīja savos vārtos.

16.minūtē Jonass Hofmans vadībā izvirzīja viesus, taču soģis ar VAR palīdzību paziņoja, ka "gols" netiek skaitīts. Desmit minūtes vēlāk vārtsarga kļūdu soda laukuma apriņķī izmantoja Zirkzē, vadībā izvirzot Bavārijas klubu, savukārt Pavārs neveiksmīgi nospēlēja astoņas minūtes līdz puslaika beigām, bumbu ieraidot savos vārtos.

Mača pēdējās 30 minūtēs minhenieši krietni vairāk kontrolēja bumbu un vairākkārt centās aizkļūt līdz "Borussia" soda laukumam, tomēr bez lieliem panākumiem. Bavārijas klubam mača galotnē izdevās paglābties no divu punktu zaudēšanas, jo Pavārs no laukuma sāna iespēlēja bumbu soda laukumā, bet Gorecka, jau slīdot pa zālāju, panāca 2:1.

"Bayern" jau ir nodrošinājusi sev vietu nākamās sezonas UEFA Čempionu līgas grupu turnīrā, bet vēl viena uzvara bavāriešiem garantēs jau astoto bundeslīgas titulu pēc kārtas.

Citā spēlē Berlīnes "Union" viesos ar 2:1 (1:0) uzvarēja "Koln".

"Union" vienību sešas minūtes līdz pirmā puslaika beigām vadībā izvirzīja Mārvins Frīdrihs, bet gala vārds 67.minūtē piederēja Kristiānam Gentneram. Goda vārtus Ķelnes klubā iesita Džons Kordova.

Berlīnes "Hertha" mājās ar 1:4 (1:0) zaudēja Frankfurtes "Eintracht"

Pirmos vārtus spēlē 24.minūtē guva Kšištofs Pjateks, bet viesi vēlāk atbildēja ar četriem bezatbildes vārtiem, precīzi sitot Basam Dostam, Andrē Silvam un Obitem Evanam N'Dikam.

Tikmēr "Paderborn" mājās ar 1:5 (0:3) pārliecinoši piekāpās Brēmenes "Werder"

Pirmajā puslaikā vārtu birums sekoja no "Werder" puses. Deivijs Klāsens panāca 1:0, Juja Osako pārsvaru dubultoja, bet 39.minūtē Klāsens jau panāca 3:0. Maksimiljans Egešteins 60.minūtē guva Brēmenes kluba ceturtos vārtus, bet "Paderborn" rindās atzīmējās Abdelhamids Sabiri. Jau kompensācijas laika otrajā minūtē piektos vārtus "Werder" komandai guva Niklass Fulkrugs.

"Paderborn" komandas spēlētājs Klauss Gjasula sestdien atkārtoja bundeslīgas antirekordu. Futbolists spēlē pret "Werder" saņēma savu 17 dzelteno kartīti šosezon, pārspējot Tomaša Hajto 16 "plāksterus", kas saņemti 1998./99.gada sezonā.

Pie punkta tika arī "Freiburg", kas viesos spēlēja neizšķirti 2:2 (1:2) ar "VfL Wolfsburg".

Volfsburgas komandā divreiz izcēlās Vouts Veghorsts, bet pretējā laukuma pusē "golu" iesita Lukass Holers un Rolands Sallai. 

Mājinieki pirmajā puslaikā kopumā guva četrus vārtus, taču divi no tiem netika ieskaitīti - spēle ar roku un aizmugures stāvoklis.

Kopvērtējuma vadībā ar 73 punktiem 31 spēlē ir Minhenes "Bayern" komanda, kurai ar 66 punktiem seko Dortmundes "Borussia". Trešo vietu ar 62 punktiem ieņem "Leipzig", kas par sešiem punktiem apsteidz Menhengladbahas "Borussia" un Leverkūzenes "Bayer". Par desmit punktiem no vadošā piecinieka atpaliek "VfL Wolfsburg".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi