Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Ekonomikas policija pagaidām nevērtēs Daugavpils Dinaburg saistību ar totalizatoru

Ekonomikas policija pagaidām nevērtēs Daugavpils "Dinaburg" futbola kluba iespējamo saistību ar līdzdalību spēļu rezultātu ietekmēšanā un darbībām totalizatorā.

Lai sāktu pārbaudi, Ekonomikas policijas pārvaldei ir nepieciešams iesniegums no cietušā, aģentūrai BNS pavēstīja Valsts policijas Preses un sabiedrisko attiecību birojā, piebilstot, ka policija arī nesāks pārbaudi par plašsaziņas līdzekļos izskanējušo informāciju par kluba iespējamo saistību ar totalizatoru.

Jau ziņots, ka Latvijas Futbola federācija pagaidām nedomā vērsties ar iesniegumu Latvijas tiesībsargājošajās instancēs, jo federācijas rīcībā nav konkrētu faktu, kuras personas ir piedalījušās totalizatorā vai arī par kādām summām tas noticis.

Tomēr federācija uzsver, ka tās rīcībā bijis pietiekami daudz informācijas, lai tomēr pieņemtu lēmumu par komandas izslēgšanu un aizliegumu "Dinaburg" prezidentam Oļegam Gavrilovam un galvenajam trenerim Tamazam Pertijam jebkad vēl darboties Latvijas futbolā.

LFF 14.septembrī saņēmusi no Eiropas Futbola asociāciju apvienības (UEFA) dokumentus uz 25 lapaspusēm, kuros bija sīki izanalizētas divas "Dinaburg" spēles Latvijas čempionātā - 24.jūlijā pret "Daugavu" un 10.septembrī pret "Blāzmu". Abas cīņas "Dinaburg" uzvarēja ar 1:0, un uz abām spēlēm Eiropas un Āzijas totalizatoru kantoros tika izdarītas lielas naudas likmes. UEFA veiktajā analīzē secināts, ka šajos mačos ir manipulēts ar spēles rezultātu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi