Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +20 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

FK Ventspils noskaņojušies cīņai par punktiem arī Rīgā

Vācijas bundeslīgas klubam Berlīnes Hertha viesos negaidīti atņemtie punkti (1:1) vairojuši FK Ventspils apetīti UEFA Eiropas līgā. Ceturtdien Skonto stadionā Rīgā Latvijas čempioni grupu turnīra otrās kārtas spēlē centīsies pakutināt nervus tehniskajiem Nīderlandes Heerenveen futbolistiem. Spēles sākums pulksten 22 (tiešraide TV6).

«Centīsimies sasniegt maksimumu,» FK Ventspils galvenais treneris Nuncio Cavatjēri nesolīja uzvaru, taču cīņu par to gan. «Ļoti nopietni gatavojamies. Pēdējā laikā ir daudz spēļu, žēl, ka mazāk laika atliek treniņiem. Pēc zaudējuma pirmajā kārtā Heerenveen noteikti gribēs uzvarēt. Taču arī mums pēc spēles Berlīnē ir kaujiniecisks noskaņojums.»

Cavatjēri secinājis, ka Heerenveen būs bīstamāks pretinieks nekā Hertha, jo nīderlandiešu spēle grūtāk prognozējama. «Tam jābūt gataviem,» piebilda itālis. Lai arī vairākiem spēlētājiem esot mikrotraumas (piemēram, pussargam Jurim Laizānam), spēlei gatavojas visi.

«Pāragri teikt, ka šī ir cīņa par otro vietu grupā,» aizsargs Pāvels Mihadjuks optimistiskākos līdzjutējus aicināja nesteigties. «Šī vienkārši ir ļoti svarīga spēle abām komandām. Katra no tām atdos visus spēkus, lai uzvarētu.» Sešpadsmitdaļfinālā iekļūs divas spēcīgākās grupas komandas.

Heerenveen pirmajā kārtā savā laukumā zaudēja grupas favorītam Lisabonas Sporting (2:3), taču pēc tam sākuši spēlēt labāk, zināja teikt Nīderlandes žurnālisti. Pagājušajā nedēļā pārliecinošai uzvarai Nīderlandes kausa izcīņā — 7:0 ar Putten — sekoja panākums čempionāta spēlē ar Roterdamas Sparta (2:0).

Komandu vada Nīderlandes speciālists Jans de Jonge. Sastāvā ir vairāku izlašu spēlētāji —  Maķedonijas aizsargs Gorans Popovs, Zviedrijas pussargs Viktors Elms, norvēģis Kristians Grindheims, taču nav tādu, kuri savā izlasē spēlētu pirmo vijoli. Pēc astoņām kārtām Nīderlandes čempionātā Heerenveen ieņem tikai 16.vietu 18 klubu konkurencē, lai gan pērn bija piektie.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi