Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Holanns turpina būt rezultatīvs un gūst divus vārtus Mančestras City uzvarā

Ērlings Holanns, gūstot divus vārtus, trešdien UEFA Čempionu līgas grupu turnīra mačā sekmēja Mančestras City uzvaru, kamēr citā spēlē pie panākuma tika Dortmundes Borussia.

G apakšgrupas mačā "City" savā laukumā ar rezultātu 5:0 (3:0) pārspēja Dānijas komandu "Kobenhavn".

Pirmajā puslaikā Holanns izcēlās septītajā un 32.minūtē, izvirzot vadībā "City" ar 2:0. Sešas minūtes pirms puslaika beigām neveiksmīgas epizodes rezultātu bumbu savos vārtos raidīja Dānijas komandas spēlētājs Davids Hočolava.

Otrajā puslaikā Holanns tika nomainīts, taču tas neapturēja Mančestras komandu gūt vēl divus vārtus. Jau 55.minūtē 4:0 panāca Rijads Mahrezs, kurš precīzi izpildīja 11 metru soda sitienu, bet 76.minūtē piekto bumbu "Kobenhavn" vārtos raidīja Hulians Alvaress

Tikmēr citā G apakšgrupas spēlē pie pārliecinoša panākuma tika Dortmundes "Borussia", kas izbraukumā ar rezultātu 4:1 (3:0) apspēlēja spāņu vienību "Sevilla".

Mača sestajā minūtē viesu komandu vadībā izvirzīja Rafaels Gerreiru, bet pēc tam puslaika izskaņā sekoja vēl divi vārti divu minūšu laikā. Vispirms 41.minūtē bumbu "Sevilla" vārtos raidīja Džūds Belingems, kam sekoja vēl Karima Adejemi gūtie vārti.

Otrajā puslaikā vienus vārtus atguva Jusefs En-Nesiri, taču 75.minūtē Jūliāns Brandts atjaunoja trīs vārtu pārsvaru "Borussia" labā.

Pēc trīs spēļu kārtām G grupas līdere ar izcīnītiem deviņiem punktiem ir "City", kurai seko "Borussia" ar sešiem punktiem. "Sevilla" un "Kobenhavn" ar vienu punktu dala trešo un ceturto pozīciju.

Tikmēr Vācijas futbola klubs "Leipzig" trešdien UEFA Čempionu līgas grupu turnīra mačā tika pie pirmā panākuma. "Leipzig" savā laukumā ar rezultātu 3:1 (1:0) izcīnīja uzvaru pār Glāzgovas "Celtic".

Pirmajā puslaikā 18.minūtē vārtus mājinieku labā guva Kristofers Nkunku, taču pēc VAR sistēmas noskatīšanās tie netika ieskaitīti. Tas nemazināja Nkunku centienus izvirzīt "Leipzig" vadībā, kas 27.minūtē rezultējās ar bumbas raidījumu "Celtic" vārtos.

Otrajā puslaikā Glāzgovas vienībai vajadzēja tikai divas minūtes, lai panāktu neizšķirtu, precīzam esot Djogu Žota.

64.minūtē "Leipzig" atkal izvirzījās vadībā, kad vārtus guva Andrē Silva, kurš 77.minūtē izcēlās vēl vienu reizi, panākot drošu divu vārtu pārsvaru.

Citā F grupas spēlē Madrides "Real" mājinieku lomā ar rezultātu 2:1 (2:1) pārspēja Ukrainas vienību Doneckas "Šahtar".

Madridieši izvirzījās vadībā 13.minūtē, kad ar precīzu sitienu izcēlās Rodrigu, bet 28.minūtē pārsvaru dubultoja Vinisiuss Žuniors.

39.minūtē Oleksandrs Zubkovs samazināja deficītu līdz vieniem vārtiem, taču ar to nepietika, lai pacīnītos par panākumu.

F apakšgrupā līdere ar deviņiem punktiem ir Madrides komanda. Par vienu vietu zemāk ir "Šahtar", kas tikusi pie četriem punktiem, bet "Leipzig" ar trīs punktiem ierindojas trešajā pozīcijā. "Celtic" ar vienu punktu atrodas ceturtajā vietā.

Austrijas futbola klubs "Salzburg" trešdien UEFA Čempionu līgas grupu turnīra spēlē savā laukumā izcīnīja uzvaru.

"Salzburg" mājinieku lomā ar rezultātu 1:0 (0:0) pārspēja Zagrebas "Dinamo", izcīnot pirmo uzvaru grupu turnīrā.

Noslēdzoties pirmajam puslaikam bez gūtiem vārtiem, 71.minūtē uz Zagrebas komandas vārtiem tika nozīmēts 11 metru soda sitiens, kuru precīzi izpildīja Noā Okafors.

Iepriekšējās divās grupas spēlēs Zalcburgas vienība spēlēja neizšķirti, vispirms ar 1:1 noslēdzot maču pret "Chelsea", kam sekoja 1:1 arī pret "AC Milan".

Otrā E grupas mačā Londonas "Chelsea" savā laukumā ar rezultātu 3:0 (1:0) uzvarēja "AC Milan"

24.minūtē laukuma saimniekus vadībā izvirzīja Veslijs Fofanā.

Tikmēr otrajā puslaikā, gūstot divus vārtus sešu minūšu laikā, 3:0 panāca Pjērs Emeriks Obamejangs un Rīss Džeimss.

E apakšgrupā līderpozīcijās atrodas "Salzburg" ar izcīnītiem pieciem punktiem, kamēr "Chelsea" ar četriem punktiem ieņem otro vietu. Par vienu pozīciju zemāk ir "AC Milan" ar tādu pašu punktu skaitu, un Zagrebas vienība ar trīs punktiem ir ceturtajā vietā.

Lisabonas "Benfica" un Parīzes "Saint-Germain" (PSG) trešdien UEFA Čempionu līgas grupu turnīra savstarpējo maču noslēdza neizšķirti, kamēr pie panākuma tika Turīnas "Juventus".

H apakšgrupas spēlē "Benfica" savā laukumā ar rezultātu 1:1 (1:1) spēlēja neizšķirti pret PSG.

Parīziešus 22.minūtē vadībā izvirzīja Lionels Mesi, kurš guva vārtus pēc Neimāra piespēles, izceļoties ar precīzu sitienu astoto reizi pēdējās sešās spēlēs.

Savukārt 41.minūtē PSG futbolists Danilu centās pārtvert piespēli, taču viņam tas neizdevās, un tā vietā bumba lidoja viņa komandas vārtos, izlīdzinot rezultātu 1:1.

Citā H apakšgrupas mačā "Juventus" mājās ar rezultātu 3:1 (1:0) guva panākumu pār Izraēlas komandu Haifas "Maccabi".

35.minūtē Turīnas vienības labā pirmos vārtus guva Adrjēns Rabjo, bet 50.minūtē 2:0 panāca Dušans Vlahovičs.

64.minūtē Vlahovičs vēlreiz guva vārtus, taču tie netika ieskaitīti. 

75.minūtē Dīns Davids guva pirmos vārtus "Maccabi" labā, samazinot deficītu līdz vieniem vārtiem, taču vēl pēc astoņām minūtēm divu vārtu pārsvaru atjaunoja Rabjo.

H grupas līderpozīcijās atrodas PSG un "Benfica", kuras izcīnījušas pa septiņiem punktiem. Trešo vietu ieņem "Juventus" ar trīs punktiem, bet ceturtā ir "Maccabi", kas pagaidām punktus vēl nav izcīnījusi.

UEFA Čempionu līgas pamatturnīrā spēlē 32 komandas. Katras apakšgrupas divas labākās komandas iekļūs astotdaļfinālā, bet trešo pozīciju ieguvējas sezonu turpinās UEFA Eiropas līgas izslēgšanas turnīrā.

2021./2022.gada sezonas sacensību finālā Parīzē Madrides "Real" ar 1:0 pārspēja "Liverpool".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi