Laika ziņas
Šodien
Migla
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Lesteras City sagādā kārtējo pērienu čempioniem Chelsea, atgūstot vadību premjerlīgā

Uzvaru Anglijas futbola premjerlīgas mačā pirmdien izcīnīja Lesteras City, kas ar 2:1 (1:0) savā laukumā pārspēja neveiksmīgi spēlējošo čempioni Londonas Chelsea, tādējādi pārņemot vadību turnīra kopvērtējumā.

Mača rezultātu spēles 34.minūtē atklāja pārsteidzošu sniegumu rādošais City uzbrucējs Džeimijs Vārdijs, kurš izmanīgi aizsniedzās pēc alžīrieša Rijiāda Mahreza piespēlētās bumbas un raidīja to vārtos. Tas bija viņa 15. vārtu guvums šosezon, kas ir labākais rādītājs līgā, bet trešo vietu šajā sarakstā ieņem Mahrezs (11), kurš pašā otrā puslaika ievadā panāca divu vārtu pārsvaru.

Turpinājumā 13 minūtes pirms pamatlaika beigām franču uzbrucējs Loiks Remī, pēc centrējuma soda laukumā sitot ar galvu, vienus vārtus atguva, kas gan neglāba Chelsea no kārtējā zaudējuma šajā sezonā.

Zīmīgi, ka Chelsea šosezon piedzīvojusi deviņus zaudējumus 16 Anglijas premjerlīgas spēlēs. Deviņus zaudējumus Londonas klubs piedzīvoja arī divās iepriekšējās sezonās kopā, aizvadot 76 spēles.

"Nevaram iekļūt labāko četriniekā, bet varam pacīnīties par pirmo sešinieku, jo daudzas komandas zaudē punktus. Tomēr šajā brīdī mēs atrodamies pozīcijā, par kuru man ir kauns," britu raidsabiedrībai BBC atzina Chelsea galvenais treneris Žuzē Mourinju.

Premjerlīgas kopvērtējumā līdere ar 35 punktiem 16 spēlēs ir Lesteras City, kas par diviem punktiem apsteidz Londonas Arsenal, bet par punktu mazāk Mančestras City rēķinā.

Ceturtā ar 29 punktiem ir Mančestras United, bet pa 26 punktiem guvušas Totenhemas Hotspur un Londonas Crystal Palace, bet Chelsea ar 15 punktiem ir 16.pozīcijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi