Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +24 °C
Skaidrs
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Londonas Chelsea jaunu spēlētāju iegādei varētu šķirties no 100 miljoniem mārciņu

Anglijas futbola klubs Londonas Chelsea vasarā jaunu spēlētāju iegādei tērēs 100 miljonus britu mārciņu (83 miljonu latu), un nākamgad būs vēl spēcīgāka komanda, spāņu medijiem paziņojis galvenā trenera pienākumu veicējs Rafaels Benitess. 

Benitess, kuram pēc sezonas beigsies līgums ar Chelsea un nāksies pamest galvenā trenera pienākumu pildīšanu, angļu klubam prognozēja spožu nākotni. 

"Man ir pilnībā skaidrs, ka viņi nākamgad būs vēl labāki, jo trīs līdz četru spēlētāju iegādei tērēs 100 miljonus. Komandas pamats jau ir - tas ir pamats, kas labi darbojas un kuram ir liela nākotne," izteicies Benitess, kurš arī atzinis, ka viņam būs grūti pamest komandu, nododot to cita trenera rokās. "Pamest komandu vienmēr ir skumji, jo viņi ir jauni, talantīgi spēlētāji, kas pastāvīgi uzlabo savu sniegumu." 

Par viņa aizvietotāju, visticamāk, kļūs portugāļu speciālists Žozē Mourinju, kurš Londonas klubu vadījis jau iepriekš. Mourinju šobrīd ir Madrides Real galvenais treneris, taču, visdrīzāk, klubu pametīs. 

Kā ziņots, trešdien Chelsea Eiropas līgas finālmača kompensācijas laikā ieguva uzvaru pār portugāļu vienību Lisabonas Benfica ar rezultātu 2:1. 

Savas karjeras laikā Benitess divas reizes triumfējis Spānijas čempionātā un Eiropas līgā, vienreiz - UEFA Čempionu līgā, Anglijas Futbola asociācijas kausā un citos mazāk nozīmīgos turnīros. 

Tāpat vēstīts, ka pēc pērn paveiktā triumfa UEFA Čempionu līgā šo sezonu Chelsea uzsāka neveiksmīgi. Pēc tam, kad vienībai zuda izredzes pārvarēt UEFA Čempionu līgas grupu turnīru, novembrī atlaists tika galvenais treneris Roberto di Mateo, bet viņa vietā stājās Benitess. Eirokausu sezonu Chelsea turpināja Eiropas līgā, kurā pirms fināla bija pārvarējusi četras kārtas. 

Anglijas premjerlīgā Chelsea pirms pēdējās kārtas garantējusi vismaz ceturto vietu un dalību nākamās sezonas UEFA Čempionu līgas turnīrā, bet ar triumfu Eiropas līgā pielika veiksmīgu punktu sezonai. 

Līdz šim Chelsea Eirokausu sacensībās bija triumfējusi trīs reizes - 1971. un 1998.gadā Eiropas Kausu ieguvēju kausā, bet pērn UEFA Čempionu līgā. Tāpat 1998.gadā Chelsea bija labākā arī Eiropas Superkausā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vītoliņš: Mums vairs nav ko zaudēt

Latvijas hokeja izlases noskaņojums pirms spēles ar Zviedrijas komandu ir kaujiniecisks, piektdien pēc treniņa sarunā ar žurnālistiem sacīja komandas galvenais treneris Harijs Vītoliņš.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi