Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Mančestras City uzvarā gūst astoņus vārtus

Anglijas premjerlīgas čempioni Mančestras City sestdien ar rezultātu 8:0 (5:0) sagrāva Watford, gūstot savu lielāko panākumu šajā čempionātā.

Uzvarētāju rindās ar hat-trick izcēlās Barnardu Silva, bet pa reizei precīzi sita Davids Silva, Serhio Agvero, Nikolass Otamendi, Rijads Mahrezs un Kevins de Brujne.

Zīmīgi, ka City piecus vārtus iesita jau līdz spēles 18. minūtei.

Spēles rezultāts tika atklāts jau pirmajā minūtē, kad pēc de Brujnes piespēles precīzs bija D.Silva. Sešas minūtes vēlāk Agvero bija precīzs, izpildot "pendeli", bet 12. minūtē brīvsitienu no aptuveni 16 metriem realizēja Mahrezs.

15.minūtē pēc izspēlēta stūra sitiena viens vārtu priekšā palika Bernardu Silva, panākot jau 4:0, bet Otamendi trīs minūtes vēlāk jau guva piektos City vārtus.

Otrajā puslaikā čempionvienība nedaudz atslāba, vārtus gūstot 48., 60., un 85. minūtē, spēli uzvarot ar graujošo 8:0.

"Domāju, ka pirmās 30 minūtes bija neticamas," pēc vēsturiskā panākuma teica B. Silva, kurš guva savu pirmo hat-trick pieaugušo līmenī. "Pēc zaudējuma pagājušajā nedēļā bija patīkami savu fanu acu priekšā demonstrēt lielisku futbolu, nopelnot trīs punktus."

Tikmēr citā mačā Lesteras City mājās ar rezultātu 2:1 (0:1) uzvarēja Totenhemas Hotspur.

Mājinieku labā vārtus guva Rikardu Pereira un Džeims Madisons, kamēr Hotspur rindās precīzs bija Herijs Keins.

Pirmie vārtus guva viesi, kad Keins 29. minūtē ielauzās soda laukumā un klupdams guva vārtus. Mājinieki pēc tam ilgi nespēja izlīdzināt rezultātu, bet, saņēmis piespēli gar vārtu priekšu, to beidzot paveica Pereira. Uzvaru 85. minūtē ar sitienu no aptuveni 18 metriem izrāva Madisons.

Četras minūtes pirms Lesteras komandas pirmajiem gūtajiem vārtiem Totenhema bija panākusi 2:0, tomēr tiesnesis, aplūkojot situāciju ar VAR palīdzību, nolēma, ka vārtu guvums nav jāieskaita aizmugures stāvokļa dēļ. 

"Tie bija svarīgi trīs punkti," teica Lesteras komandas stūrmanis Brendans Rodžers. "Lielisks komandas sniegums. Sezonas sākumā mums parasti nesokas tik labi, bet redzēsim, kur komanda būs februārī vai martā."

Svētdien Anglijas premjerlīgā paredzētas četras spēles, bet centrālajā mačā tiksies līdervienība Liverpool un Londonas Chelsea.

Anglijas premjerlīgas līdere ar 15 punktiem piecās spēles ir Liverpool, tālāk ar 13 punktiem sešos mačos seko Mančestras City, bet Lesteras klubs tikpat dueļos ticis pie 11 punktiem, ieņemot trešo pozīciju. Ceturtā ar desmit punktiem ir Bournemouth, bet labāko piecinieku noslēdz Hotspur ar astoņiem punktiem sešās spēlēs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi