Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +21 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

Mančestras derbijs premjerlīgā: Bez gūtiem vārtiem, bet ar sarkano kartīti un savainojumu

Divu Mančestras futbola klubu City un United derbijs ceturtdien Anglijas premjerlīgā noslēdzās bez vārtu guvuma 0:0, abām komandām turpinot sīvu cīņu par ceļazīmi uz nākamās sezonas UEFA Čempionu līgas turnīru.

City kontrolēja spēles gaitu, taču pie uzvaras mājinieki netika. Serhio Agvero trāpīja pa vārtu stabu, bet mača izskaņā, kad uz maiņu laukumā nākušais un pēc traumas atlabušais Gabriels Žešuss sitot ar galvu tomēr ieraidīja bumbu United cietoksnī, vārtu guvums aizmugures dēļ netika ieskaitīts.

United šo maču pabeidza mazākumā, jo divu brīdinājumu dēļ no laukuma 84.minūtē tika noraidīts beļģu pussargs Maruāns Felaini. Viņš vispirms nogāza Agvero, bet minūti vēlāk, nespējot nomierināties, argentīnietim iesita arī ar galvu.

Hosepa Gvardiolas trenētajai City komandai šajā mačā bija arī nepatīkams zaudējums, jo 14 minūtes pirms mača beigām traumu guva vārtsargs Klaudio Bravo.

Tikmēr Žuzē Mourinju trenētā United premjerlīgā nav zaudējusi jau 24 spēlēs pēc kārtas, atkārtojot kluba rekordu.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka premjerlīgas kopvērtējuma līdere Londonas Chelsea otrdien savā laukumā izcīnīja rezultatīvu uzvaru ar 4:2 (2:1) pret Southampton, savukārt viņu sīvākā konkurente Totenhemas Hotspur viesos ar 1:0 (0:0) uzvarēja Londonas Crystal Palace.

Premjerlīgas kopvērtējumā līderei Chelsea ir 78 punkti 33 mačos, kamēr Hotspur ir iekrājusi 74 punktus. Pie 66 punktiem 34 spēlēs tikusi Liverpool, kam ar 65 un 64 punktiem 33 spēlēs seko abas Mančestras komandas, attiecīgi City un United, kamēr Londonas Arsenal ir 60 punkti 32 mačos.

Ceļazīmes uz UEFA Čempionu līgas nākamās sezonas turnīru iegūs četras labākās Anglijas premjerlīgas kopvērtējuma komandas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi