Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Millers: Vācijas līga bez līdzjutējiem ir kā vecu vīru futbols

Pēc Minhenes Bayern uzvaras svētdien Vācijas futbola bundeslīgas spēlē Berlīnē pār turienes Union ar 2:0 Minhenes kluba uzbrucējs Tomass Millers jokoja, ka bundeslīgā bez līdzjutējiem jūtas kā "vecu cilvēku futbolā plkst.19 prožektoru gaismā".

Pirmā puslaika Roberta Levandovska 11 metru soda sitiens un spēles galotnē Benžamēna Pavāra precīzs sitiens ar galvu apzīmogoja "Bayern" uzvaru Berlīnē tukšo tribīņu priekšā.

Rezultāts ļauj čempioniem "Bayern" palikt četru punktu vadībā, sacensībām Vācijas līgā šajā nedēļas nogalē atsākoties pēc divu mēnešu pārtraukuma Covid-19 dēļ.

Tomēr Millers atzina, ka bija savādi spēlēt ar "Union" aiz slēgtām durvīm viņu kompaktajā "Alten Foersterei" stadionā, kurā parasti ir 22 000 kaislīgu mājinieku fanu.

"Atmosfēra bija nedaudz līdzīga tai, kāda tā ir vecu vīru futbolā plkst.19 prožektoru gaismā, bet, tiklīdz bumba sāka ripot, visa mūsu uzmanība tika pievērsta spēlei," sacīja Millers.

"Pirms čempionāta atsākšanas vēderā bija daži tauriņi. Domājām, kā tas notiks, tāpat kā pirms sezonas pirmās spēles augustā," sacīja uzbrucējs, kura vārti šīs spēles 19.minūtē netika ieskaitīti aizmugures situācijas dēļ.

"Mani neuztrauca tas, ka kaut kas var noiet greizi, mums viss bija izskaidrots. "Union" spēlētāji tāpat kā mēs bija labi sagatavoti - pirms mača sākuma nekādu rokasspiedienu utt."

Millers sacīja, ka titulu aizstāvošie čempioni ir priecīgi uzvarēt savu pirmo spēli pēc atkārtota starta, lai ieturētu kursu ceļā uz astoto līgas titulu pēc kārtas.

"Mēs ieradāmies šeit ar mērķi iegūt trīs punktus," piebilda Millers. "Pēc otrajiem vārtiem mums bija mazliet lielāka drošība."

Bundeslīga kļuva par pirmo Eiropas līgu, kas šajā nedēļas nogalē atsāka darbu, izmantojot drakoniskas higiēnas vadlīnijas, regulāras spēlētāju pārbaudes un uzstājot uz spēlēm gandrīz tukšos stadionos.

Tika aizliegta arī apskaušanās, apkampšanās un rokasspiedieni.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi