Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Neticami stabili

Mančestras City turpina savu garo uzvaru sēriju, Madrides Real knapi izglābjas.

Lielisku spēli futbola laukumā turpina rādīt Pepa Gvardiolas trenētie Mančestras City vīri, kas guva 19. uzvaru pēc kārtas. Angļu klubs Čempionu līgas astotdaļfinālā ar 2:0 pārspēja Menhengladbahas Borussia, tādējādi sperot platu soli pretī iekļūšanai nākamajā kārtā.

Lai gan Borussia futbolisti teorētiski skaitījās mājinieki, spēle Covid-19 ierobežojumu dēļ tika aizvadīta Ungārijas galvaspilsētā Budapeštā. Mačā krietni dominēja City, kas izdarīja trīsreiz vairāk sitienu (9:3) un vairāk kontrolēja bumbu (61% pret 39%). Pēc 2:0 uzvaras Anglijas premjerlīgas līderes treneris Gvardiola atklāja, ka spēlētājiem nepieciešams uzlabot momentu realizāciju. "Mēs bijām koncentrējušies visas 90 minūtes, tomēr neesam pietiekami labi pretinieku soda laukumā. Šādā konkurencē jāspēj realizēt vairāk momentu," kritisks pēc uzvaras bija spāņu speciālists.

Vakara otrā mačā Madrides Real izbraukumā knapi izrāva uzvaru pret Bergamo Atalanta. Spāņu grands laukumā izrādīja ārkārtīgi dominējošu sniegumu, izdarot 19 sitienu, kamēr Atalanta – vien divus. Spēles pirmajā daļā Itālijas klubs palika mazākumā – desmit spēlētāju sastāvā. Mača rezultātu izdevās atklāt tikai 86. minūtē, kad pēc izspēlēta stūra sitiena no 20 metriem rezultatīvs bija Real aizsargs Ferlands Mendī. Komandas galvenais treneris joprojām ir Zinedins Zidāns, lai gan sezonas sākumā viņš par savu vietu amatā nevarēja justies drošs. Tomēr pagaidām viņš vēl ir saglabājis Real kluba vadības uzticību. "Tas bija ļoti smagi, bet beigās ir labs rezultāts. Nebija viegli, lai gan bijām vairākumā. Spēlējām pret ļoti fiziski spēcīgu komandu, kas aizsardzībā darbojās lieliski," pēc mača preses konferencē teica Zidāns. Skarbi par sarkano kartīti Atalanta pussargam Remo Freileram izteicās treneris Džans Pjēro Gasperīni. Viņš pauda sašutumu, ka tiesnesis tādējādi izbojāja spēli, jo pārāk bargi sodīja. "Tā ir futbola pašnāvība. Spēli nevar tiesāt tiesneši, kas nekad nav spēlējuši futbolu un kas nezina atšķirību starp pārkāpumu un rupju spēli. Ja viņi nespēj noteikt atšķirību, tad labāk, lai iet meklēt citu darbu, ja esmu pavisam atklāts. Viņiem vajadzētu piesaistīt tiesnešus, kas ir spēlējuši futbolu."

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Merzļikinam un Blue Jackets sagrāve pret Jets

Graujošu zaudējumu Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē svētdien piedzīvoja Latvijas vārtsargs Elvis Merzļikins un viņa pārstāvētā Kolumbusas Blue Jackets komanda, kas savā la...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi