Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Obamejangs atstādināts no Arsenal kapteiņa amata

Pjērs Emeriks Obamejangs pēc disciplināra pārkāpuma atstādināts no Anglijas premjerlīgas kluba Londonas Arsenal kapteiņa amata, otrdien apstiprināja klubs.

32 gadus vecais uzbrucējs izlaida sestdienas spēli, kurā ar 3:0 tika uzvarēta "Southampton", un viņš nepiedalīsies arī trešdienas mačā AAE ar Vesthemas "United".

"Pēc viņa pēdējā disciplinārā pārkāpuma pagājušajā nedēļā Obamejangs vairs nebūs mūsu kluba kapteinis un netiks iekļauts sastāvā trešdienas spēlei pret "United"," teikts "Arsenal" paziņojumā.

"Mēs sagaidām, ka visi mūsu spēlētāji, īpaši mūsu kapteinis, darbosies saskaņā ar noteikumiem un standartiem, ko mēs visi esam noteikuši un par kuriem esam vienojušies," uzsver klubs.

Kā vēsta "The Athletic", Obamejangs pagājušajā nedēļā atgriezās no sava brauciena uz Franciju vēlāk, nekā bija norunāts, kā rezultātā viņam bija jāizlaiž treniņš, lai izietu Covid-19 pārbaudes.

Obamejangs tika iecelts par "Arsenal" kapteini 2019.gadā pēc tam, kad šis amats tika atņemts Granitam Džakam par žestiem līdzjutējiem mača laikā pret "Crystal Palace". Džaka spēles 61.minūtē tika nomainīts un uz līdzjutēju ūjināšanu atbildēja ar žestu, pieliekot plaukstu pie auss, bet pēc tam šķietami nolamājoties līdzjutēju virzienā. Premjerlīgas mačā pret citu Londonas klubu "Crystal Palace".

Gabonas izlases futbolista vadībā "Arsenal" izcīnīja savu vienīgo trofeju galvenā trenera Mikela Arteta vadībā, 2020.gadā Obamejangam divreiz gūstot vārtus Anglijas Futbola asociācijas (FA) kausa pusfinālā un finālā.

Tomēr spēlētāja sniegums ir pasliktinājies, kopš viņš parakstīja ar klubu trīs gadu līgumu, kas padarīja viņu par vienu no visvairāk pelnošajiem futbolistiem premjerlīgā un kura vērtība ir aptuveni 18 miljoni sterliņu mārciņu (28,1 miljons eiro) gadā.

Pagājušajā sezonā viņš premjerlīgā guva tikai desmit vārtus, "Arsenal" ieņemot astoto vietu, bet šosezon viņam ir četri gūti vārti 14 spēlēs.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi