Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

Oficiāli: Vengers vēl vismaz divas sezonas vadīs Londonas Arsenal

Anglijas premjerlīgas futbola klubs Londonas Arsenal trešdien oficiāli paziņoja par jauna līguma noslēgšanu ar franču speciālistu Arsēnu Vengeru. Kā jau iepriekš ziņoja britu mediji, abas puses vienojušās par divu gadu līgumu.

"Mūsu mērķis ir uzvarēt Anglijas premjerlīgā un citos Eiropas turnīros. To vēlas līdzjutēji, futbolisti, komandas personāls, treneris un kluba vadība, tāpēc neapstāsimies, līdz tas netiks izdarīts," klubs citē tā īpašnieka Stena Kronkī teikto. "Tieši Arsēns ir labākais cilvēks, kurš ko tādu var mums palīdzēt izdarīt. Viņam bijuši lieliski rezultāti, pilnībā atbalstām šo treneri."

Patlaban 67 gadus vecais Vengers jau kopš 1996.gada vada Arsenal, tomēr nupat noslēgtajā sezonā izskanēja runas par viņa došanos prom, turklāt arī līdzjutēji nekautrējās publiski paust savu neapmierinātību ar šo speciālistu.

"Esmu pateicīgs, ka man ir atbalsts no kluba vadības puses, lai cīnītos par trofejām. Iegūt titulus vēlamies mēs visi, turklāt to pieprasa arī fani," pauda Vengers.

Arsenal aizvadītajā sezonā ieņēma piekto vietu premjerlīgā, pirmo reizi 20 gadu laikā nekvalificējās UEFA Čempionu līgai futbolā. Tiesa, nedēļas nogalē "lielgabalnieki" triumfēja Anglijas Futbola asociācijas (FA) kausā, finālmačā pārspējot citu Lielbritānijas galvaspilsētas klubu Chelsea.

Vengers Arsenal komandu aizvedis līdz trim premjerlīgas čempionu tituliem un septiņas reizes ar vienību triumfējis FA kausa izcīņā.

Vengers no 1987. līdz 1994.gadam strādāja ar Francijas komandu Monaco, bet pēc tam gadu pavadīja Japānā. Viņš kā futbolists un treneris trīs reizes kļuvis par Anglijas čempionu un divreiz uzvarējis Francijas čempionātā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi