Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

RFS uzbrukuma līderis Emersons atzīts par virslīgas jūnija labāko spēlētāju

RFS uzbrukuma līderis Emersons Santana Deuslesiānu atzīts par Optibet Latvijas futbola virslīgas jūnija labāko spēlētāju, bet Rīgas komandas stūrmanis Viktors Morozs saņems labākā trenera balvu, informē turnīra rīkotāji.

Latvijas Futbola federācijas (LFF) Treneru padome un biedrība "Latvijas Futbola Virslīga" jūnija labākā spēlētāja balvai izvirzīja Tomāšu Šimkoviču (RFS), Emersonu (RFS), Raimondu Krolli ("Metta"), Nemanju Belakoviču (Jūrmalas "Spartaks") un Antoniju Černomordiju ("Riga").

Žurnālistu un līdzjutēju balsojumam noslēdzoties kļuva zināms, ka labākā spēlētāja titulu iegūs 20 gadus vecais Emersons, no kura pavisam nedaudz atpalika Belakovičs.

RFS klubam padevies lielisks sezonas sākums. Rīdzinieki virslīgas sezonu iesāka ar septiņām uzvarām septiņās spēlēs. Četras no tām tika izcīnītas jūnijā, kad ar 1:0 tika pieveikta "Ventspils", 4:0 "Valmiera", 4:1 "Spartaks" un 5:2 "Liepāja".

Morozs atzīst, ka ir patīkami saņemt novērtējumu no treneru padomes, taču uzsver, ka tas nav tikai viņa nopelns.

"Jāpateicas spēlētājiem un visam treneru kolektīvam. Šis novērtējums ir kā ķirsis uz tortes. Rezultātus ieplānot nevaram, bet varam strādāt pareizajā virzienā. Vienmēr domājam tikai par tuvāko spēli. Pagaidām par rezultātiem būtu grēks sūdzēties, tomēr spēles ziņā vienmēr gribas vairāk un labāk," secina Morozs.

Emersons septiņās spēlēs ir izcēlies ar sešiem vārtu guvumiem un vienu rezultatīvu piespēli, bet jūnijā viņš bija pilnīgi neapturams - četrās spēlēs guva piecus vārtus un vienu reizi asistēja.

"Esmu ļoti gandarīts par šādu novērtējumu. Svarīgākais, ka labi iesākām čempionātu, un spēju dot arī savu pienesumu komandas uzvarām. Komanda man vienmēr ir pirmajā vietā. Ceru, ka izdosies turpināt tādā garā arī turpmāk," pauž Emersons.

Mēneša labākā futbolista balvas kandidātus izvirza LFF Treneru padome un LFV, kam seko Latvijas sporta žurnālistu un līdzjutēju balsojums sociālajos tīklos "Facebook" un "Twitter", savukārt labākā trenera noteikšana ir LFF Treneru padomes kompetencē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi