Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis
Real neizteiksmīgo sezonu turpina ar zaudējumu Shakhtar

Zidāna krēsls šūpojas

Izgāšanos pret Doņeckas Shakhtar otro reizi šosezon piedzīvoja Madrides Real. Karaliskais futbola klubs šoreiz piekāpās viesos, raisot pamatīgas galvassāpes galvenajam trenerim Zinedinam Zidānam, kuram pat draud atlaišana.

Abas komandas tikās jau oktobrī, un arī toreiz pārāka bija Ukrainas čempionvienība. Tomēr Real nevar atļauties vienā sezonā divreiz zaudēt tāda kalibra komandai. Spāņu laikraksti pēc mača vēsta, ka Zidāna trenera krēsls pamatīgi šūpojas, jo neizteiksmīgs sniegums tiek demonstrēts arī Spānijas čempionātā. "Es negrasos atkāpties," preses konferencē skaidri savu pozīciju norādīja franču treneris. "Mums vienmēr būs smagi brīži un šobrīd ir slikta sērija, bet nepieciešams turpināt iet uz priekšu. Man ir pietiekams spēks, lai šo situāciju apgrieztu kājām gaisā, un centīšos darīt visu iespējamo, arī spēlētāji."

Pirms pēdējās spēļu kārtas Real grupā ar septiņiem punktiem ieņem trešo vietu. Grupu turnīru klubs noslēgs pret Menhengladbahas Borussia, kas ir vadībā ar astoņiem punktiem. Uzvaras gadījumā Real garantēti iekļūs astotdaļfinālā, kamēr ar neizšķirtu varētu nepietikt, jo grupas otrajā mačā tiksies Shakhtar un Milānas Inter, kuriem attiecīgi ir septiņi un pieci punkti. B grupā viss izšķirsies pēdējā kārtā, un situācija var iegrozīties jebkurā scenārijā. Inter cerības cīnīties par izslēgšanas spēlēm saglabāja, pateicoties 3:2 uzvarai pār Borussia. Par mača varoni kļuva spēcīgais beļģu uzbrucējs Romelu Lukaku, kura kontā divi vārti.

Tikmēr dalību astotdaļfinālā un uzvaru D grupā garantēja pašreizējā turnīra čempione Liverpool, kas izcīnīja minimālu panākumu pār Amsterdamas Ajax. Savukārt Madrides Atletico pret vareno Minhenes Bayern nenoturēja pārsvaru, ielaižot izšķirošos vārtus 86. minūtē. Pirms mača Bayern jau bija garantējis pirmo vietu grupā, kamēr Atletico kvalificēšanās astotdaļfinālam jāatliek uz pēdējo kārtu, kur pret Zalcburgas Red Bull nevar atļauties zaudēt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi