Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Zidāns: Aizvadījām gandrīz perfektu maču

Madrides Real futbolisti UEFA Superkausa izcīņā pret Mančestras United aizvadīja gandrīz perfektu maču, pēc cīņas sacīja trofeju ieguvušā Spānijas futbola granda galvenais treneris Zinedins Zidāns.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka pašreizējā UEFA Čempionu līgas uzvarētāja Madrides Real otrdien Skopjē ar 2:1 (1:0) uzvarēja UEFA Eiropas līgas titula ieguvējas Mančestras United, otro gadu pēc kārtas un ceturto kluba vēsturē tiekot pie UEFA Superkausa.

"Mēs aizvadījām gandrīz perfektu maču un pirmais puslaiks bija ļoti skatāms," pēc cīņas sacīja Zidāns, pieļaujot, ka viņa vadītā komanda diezin vai var vēl labāk nospēlēt.

"Nezinu, vai mēs varam spēlēt vēl labāk, taču centīsimies. Spēlētāji joprojām ir izsalkuši pēc uzvarām un trofejām. Viss ir saistīts ar smagu darbu. Real komandai ir ļoti daudz talanta, taču spēlētāji vienmēr grib sasniegt vēl vairāk," norādīja treneris.

"Zinājām, ka pretī būs ļoti labs pretinieks un spēle būs smaga. Arī svētdien, kad Spānijas Superkausā būs jātiekas ar Barcelona, mūs gaida grūta spēle, taču mūsu ambīcijas ir ļoti lielas un uzvaras nekad neapnīk. Ģērbtuvē pēc spēles bija liela svinēšana un daudz prieka, tomēr nešaubos, ka komanda jau sapņoja par nākamo panākumu," piebilda Zidāns, kura vadībā Real pēdējos divus gadus izcīnījusi UEFA Čempionu līgas uzvarētāju titulus, bet aizvadītajā sezonā triumfēja arī Spānijas čempionātā.

Zīmīgi, ka Spānijas klubi UEFA Superkausu izcīnījuši astoņas reizes pēdējo deviņu gadu laikā.

Tikmēr United komandas portugāļu galvenais treneris Žuzē Mourinju arī bija apmierināts ar savas komandas sniegumu, taču uzskatīja, ka vienus vārtus Real guva no aizmugures stāvokļa.

"Domāju, ka pēc šīs spēles un tā, ko parādījām laukumā, jauno sezonu varam sagaidīt pozitīvā noskaņojumā. Šī mums bija laba pieredze," sacīja Mourinju, kurš pēc mača saņemto medaļu par piedalīšanos Superkausā, atdeva kādam mazam zēnam, kurš bija starp skatītājiem.

"Mēs zaudējā, taču spēle bija līdzīga, bez tam pirmie vārti tika gūti pēc aizmugures. Abas komandas varēja iesist vēl vairāk, jo pirmā puslaika vidū dominēja Real, bet otrajā puslaikā iniciatīva jau bija mūsu pusē," piebilda Mourinju.

Mača rezultātu 24.minūtē atklāja Real brazīliešu pussargs Kazemīru, kuram izdevās apmānīt United aizsargus un vienatnē no vārtu priekšas raidīti bumbu Mančestras vienības cietoksnī.

Otrā puslaika septītajā minūtē spāņu pussargs Isko dubultoja Real pārsvaru, atkal madridiešiem uzlaužot Anglijas komandas aizsardzību. Desmit minūtes vēlāk United beļģu uzbrucējs Romelu Lukaku pretī Real vārtiem ieguva Keilora Navasa atsisto bumbu, Mančestras komandas jaunieguvumam vienus vārtus atgūstot.

Septiņas minūtes pirms pamatlaika beigām laukumā devās arī Real spožākā zvaigzne portugālis Krištianu Ronaldu, bet mača rezultāts vairs nemainījās.

UEFA Superkausā tiekas iepriekšējās sezonas Čempionu līgas un Eiropas līgas uzvarētājas. Nākamgad prestižāko kontinenta klubu trofeju ieguvējas spēkosies Tallinā, bet šogad titula mačs notika Maķedonijas galvaspilsētā Skopjē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Gaida pēdējo papildinājumu

Eiropā spēlējošajiem izlases kandidātiem sezona klubos ir beigusies, un sastāvs sāk iezīmēties.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi