Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Dinamo paraksta līgumus ar Mamčiču, Ģēģeri un Bērziņu; sastāvā vēl 14 hokejisti ar pārbaudes laika līgumiem

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Rīgas Dinamo sastāva komplektāciju turpina ar gados jaunākiem hokejistiem, līgumus noslēdzot ar aizsargu Robertu Mamčiču un uzbrucējiem Emīlu Ģēģeri un Danielu Bērziņu, vēsta klubs.

Jau ziņots, ka Dinamo otrdien panāca vienošanos ar Miku Indraši, Mārtiņu Dzierkalu un Kristapu Zīli.

Otrdienas vakarā "dinamieši" paziņoja, ka nākamsezon vienībā spēlēs arī uzbrucēji Bērziņš un Ģēgeris, kā arī aizsargs Mamčičs.

Ģēģeris pirms šīs pirmssezonas bija vienīgais "dinamietis" no pamatsastāva spēlētājiem, kuram bija līgums ar klubu.

Uzbrucējs aizvadītajā sezonā 37 regulārā čempionāta spēlēs izcēlās ar vieniem vārtiem un trim rezultatīvām piespēlēm. Kopumā karjeras laikā viņš KHL aizvadījis 128 spēles, tajās iekrājot 13 rezultativitātes punktus (6+7).

Visas trīs iepriekšējās sezonas viņš pavadīja Dinamo komandā.

Pagājušajā gadā Ģēgeris Latvijas izlases rindās pirmo reizi piedalījās pasaules čempionātā.

Tāpat pie līguma ticis arī Dinamo sistēmas audzēknis Bērziņš. Viņš pagājušajā sezonā laukumā devās 39 spēlēs un iemeta četrus vārtus, kā arī atdeva divas rezultatīvas piespēles.

Dinamo kreklu uzbrucējs vilcis jau trīs sezonas, to laikā aizvadot 84 spēlēs. Uzbrucējam šajā periodā izdevies gūt piecus vārtus un atdot divas piespēles.

Savukārt aizsardzībā nākamsezon būs redzams Liepājas hokeja sistēmas audzēknis Mamčičs. Dinamo pagarināja līgumu ar aizsargu, kurš pagājušajā sezonā laukumā bija 45 spēlēs, tajā atzīmējoties ar diviem vārtiem un piecām rezultatīvām piespēlēm.

Kopumā KHL Mamčičs aizvadījis 55 spēles un nopelnījis septiņus rezultativitātes punktus.

Līdz ar Bērziņa, Ģēģera un Mamčiča pievienošanos komandai, Dinamo šobrīd līgumi ir ar septiņiem uzbrucējiem un diviem aizsargiem, bet vēl 14 hokejisti kluba nometnē atrodas ar pārbaudes laika līgumiem.

Kopumā pārbaudes laika līgumi noslēgti ar diviem vārtsargiem, četriem aizsargiem un astoņiem uzbrucējiem.

Pieredzējušākais no šiem 14 hokejistiem ir aizsargs Eduards Hugo Jansons, kurš iepriekšējo sezonu sāka Dinamo, bet vēlāk pievienojās Krievijas Augstākās hokeja līgas (VHL) klubam Karagandas Sarjarka. Savukārt 11 no 14 spēlētājiem pagājušajā sezonā spēlēja Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) vienībā Rīga.

Jau ziņots, ka pirmdien par vienības galveno treneri apstiprināts latviešu hokeja speciālists Pēteris Skudra, bet otrdien tika prezentētas vienības jaunās spēļu formas un kluba logo.

Vēlāk tika parakstīts arī pirmais līgums ar kādu no hokejistiem. Komandai kā pirmais pievienojās Lauris Dārziņš. Otrdien sastāvu papildināja arī pieredzējušie uzbrucēji Miķelis Rēdlihs un Gints Meija.

Pagājušajā svētdienā kļuva zināms, ka Rīgā nākamsezon nebūs redzams lietuvietis Nerijus Ališausks, bet iepriekš leģionāra gaitās devās arī Uvis Balinksis.

Dinamo aizvadītajā sezonā ieņēma priekšpēdējo vietu Rietumu konferencē un visā līgā, sesto gadu pēc kārtas nekvalificējoties Gagarina kausa izcīņai.

Spēlētāji, kuriem ar Dinamo noslēgts pārbaudes laika līgums:

vārtsargi - Reinis Liepiņš, Bruno Brūveris;

aizsargi - Ernests Ošenieks, Ņikita Mateiko, Miks Tumānovs;

uzbrucēji - Kristaps Skrastiņš, Patriks Zabusovs, Deniss Fjodorovs, Antons Siņegubovs, Antons Trastašenko, Ričards Grīnbergs.

Papildināta visa ziņa. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi