Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Sabres komandā uzliesmojusi gripa

Latviešu uzbrucēja Zemga Girgensona pārstāvētā Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienība Bufalo Sabres cīnās ne tikai ar spēlētājiem uz ledus, bet arī ar gripas vīrusu ārpus laukuma, atzinusi komandas vadība.

Sabres galvenā trenera pienākumu veicējs Teds Nolans komandas oficiālajai mājaslapai apstiprinājis, ka četri vai pieci hokejisti ir saslimuši. Starp viņiem arī zviedru uzbrucējs Līnuss Umarks, kurš klubam pievienojās tikai pirms trim dienām.

Tuvākajā cīņā Sabres savā laukumā uzņems Fīniksas Coyotes vienību, pastāv iespēja, ka neviens no saslimušajiem spēlētājiem mačā nepiedalīsies.

Starp apslimušajiem hokejistiem ir soms Ville Leino, zviedrs Henriks Tallinders, vācietis Aleksandrs Zulcers, amerikānis Markuss Folinjo un jau pieminētais Umarks.

"Cerams, ka viņi visi būs gatavi. No rīta apslimušie hokejisti jutās tik slikti, ka nespēja piecelties no gultas. Tomēr jācer, ka tuvojoties spēlei viss mainīsies," atzina Nolans.

Latvijas izlases galvenais treneris arī uzsvēris, ka iepriekšējā cīņā piedzīvotais zaudējums (4:1 pret Bostonas Bruins) varētu būt saistīts ar gripu. "Spēles gaitā pamanīju, ka cīnāmies ļoti vāji. Protams, mēs neesam spēcīgākā komanda līgā, tomēr vairākos aspektos rezultāti iepriekš bija labāki.''

Kopvērtējumā Sabres ar 21 punktu 36 spēlēs pārliecinoši ieņem ne tikai pēdējo, astoto, vietu Atlantijas divīzijā, bet ir arī vājākā vienība Austrumu konferencē un visā līgā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vītoliņš: Šī bija mūsu labākā spēle turnīrā

Pret Slovākijas izlasi parādītais sniegums bijis labākais, kādu šajā turnīrā Latvijas hokejisti ir demonstrējuši, pēc uzvaras pasaules čempionāta mačā sarunā ar žurnālistiem sacīja valstsvienīb...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi